Şoferul din Coldău a murit pe stadionul Beclean, deşi elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului

Şoferul din accidentul rutier ce a avut loc în această dimineaţă pe DN 17, a cărui maşină s-a răsturnat la Coldău, fiind încarcerat, a decedat pe stadionul Beclean, deşi elicopterul SMURD a ajuns pentru a-l duce la o clinică din Tg. Mureş. Bărbatul a intrat din nou în stop cardiorespirator, medicii nemaiputând face nimic pentru el, manevrele de resuscitare fiind în zadar. Deşi elicopterul SMURD se afla la faţa locului, acesta nu a mai preluat victima, bărbatul de 48 de ani fiind declarat mort.
................
Stire initiala
Un accident rutier a avut loc pe DN 17, în Coldău, o victimă fiind încarcerată. La faţa locului a fost alocată subunitatea de intervenţie din Beclean, echipajul de descarcerare şi o salvare SMURD. Victima a fost scoasă din maşină fiind în stop cardiorespirator, însă medicii au reuşit să o stabilizeze. Ea va fi preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din Beclean.

UPDATE
Conform informaţiilor primite de la plt. maj. Marius Rus, purtăror de cuvânt ISU BN, accidentul are două victime, şoferii de la cele două maşini. Şoferul de 48 de ani, cu autoturismul răsturnat şi făcut praf, a rămas încarcerat, fiind praluat de echipajul de descarcerare. Au fost începute manevrele de resuscitate, fiind în stop cardiorespirator. După 40 de minute a fost stabilizat şi pregătit de echipajul de Terapie intensivă pentru a fi transportat de pe stadionul din Beclean de elicopterul SMURD la o clinică din Târgu Mureş. Celălalt şofer, de 26 ani, cu leziuni şi traumatisme, a intrat în grija medicilor şi transportat la spitalul din Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5