Şoferi prinşi conducând vehicule neînmatriculate, sub influența alcoolului sau fără permis de conducere!

Dosare penale pe bandă rulantă pentru şoferii bistriţeni, în acest sfârşit de săptămână. Mai mulţi bistriţeni au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice sau la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

Astfel, pe DN 17 C, polițiștii năsăudeni au depistat în trafic un tânăr, de 20 ani, din Telciu, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără permis de conducere.

Tot duminică, pe DN 17, prin localitatea Coldău, polițiștii rutieri din Beclean au depistat în trafic un bărbat, de 53 ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate și două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

    În aceeaşi zi, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat în trafic un bărbat, de 40 ani, din Budacu de Sus, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat prin localitate și aflându-se sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,5 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

     S-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 47 ani, din Rodna, în timp ce conducea un moped pe raza comunei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

Sâmbătă, pe DN 17 D, polițiștii din Sîngeorz-Băi au oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de un bărbat, de 37 ani, din Dealu Ștefăniței. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,9 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

***

La data de 15 iunie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un tânăr, de 24 ani, din Măgura Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, pe raza comunei Ilva Mică, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5