Şoferi din Maieru şi Leşu băut la volan

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier, fără victime, semnalat pe Drumul Național 17D, între Maieru și Sângeorz-Băi.

La locul evenimentului a fost identificat șoferul, un tânăr de 25 de ani din Maieru. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,10mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.
:::.
La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 07.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat în trafic în Ilva Mică, la intersecția Drumului Județean 172C cu Drumul Județean 172D, un autoturism condus de un șofer aflat sub influența alcoolului.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 44 de ani din Lunca Leșului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatului i-au fost preleva la spital mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz–Băi, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5