Sloturi online sau in sala de joc? Avantaje si dezavantaje

Incepem prin a spune ca cifrele arata faptul ca jocurile de noroc online castiga treptat teren in fata celor traditionale, fie ca vorbim de pariuri sportive sau jocuri de cazino. In cele ce urmeaza vom vorba de sloturi online si de cele obisnuite, in sala de jocuri, incercand sa prezentam, si de-o parte si de cealalta, atat partile bune, cat si dezavantajele.

AVANTAJE SLOTURI ONLINE:

* Este mult mai comod sa joci de acasa sau de oriunde te-ai afla. Practic poti incerca jocuri ca la aparate din metrou, autobuz, cafenea sau orice alt loc, singura conditie fiind aceea de a avea o conexiune la internet.

* Pe langa faptul ca poti juca din orice loc te afli si ai conexiune la internet, poti incerca sloturi online sau alte jocuri la orice ora, neexistand un program anume ca in cazul unor sali de jocuri sau cazinouri.

* Beneficiezi de oferte generoase atunci cand te hotarasti sa realizezi o depunere. Exista chiar cazinouri care ofera bonusuri fara depunere clientilor noi, doar pentru inregistrare si verificarea contului.

* Beneficiezi de suport tehnic daca intampini vreo problema sau ai vreo nelamurire.

* Primesti oferte periodice, nu doar pe cea de bun-venit.

* IMPORTANT: posibilitate de a gestiona bugetul alocat jocurilor de noroc, astfel incat sa nu depasiti limita pe care alegeti sa o setati. Operatorii online ofera aceasta posibilitate utilizatorilor, astfel ca va puteti seta limita de depunere intr-o anumita luna, fara a face excese.

DEZAVANTAJE SLOTURI ONLINE:

* Spre deosebire de jocurile in cazinouri, incasarea banilor din online poate dura cateva ore sau pana la 1-3 zile, in functie de metoda de retragere.

* Pot aparea probleme tehnice din cauza operatorului (mai rar) sau din cauza voastra, iar primul lucru care ne vine in minte este picarea conexiunii la internet, lucru care intrerupe pentru moment distractia.

* Unii considera mai distractiv jocul in cazino decat online, din fata calculatorului sau telefonului mobil.

AVANTAJE SLOTURI IN SALA DE JOCURI:

* Asa cum am amintit si mai sus, cand jucati live in sala de joc va puteti lua castigurile instant in momentul in care alegeti sa plecati acasa, fara a astepta ca banii sa intre pe card sau in conturi, ca in cazul jocurilor online.

* Beneficiezi de servire (suc, apa, etc).

* Interactionezi cu alte persoane.

DEZAVANTAJE SLOTURI IN SALA DE JOCURI:

* Este binecunoscut faptul ca exista multe personaje dubioase in salile de joc sau prin preajma acestora.

* Nu beneficiezi de bonusuri de bun-venit precum in cazul online-ului, unde ofertele de bun-venit ajung si la peste 2000 RON.

* Jackpoturile sunt mult mai mici decat in cazul jocurilor online. De regula jackpoturile in cazinourile offline sunt de cateva sute sau mii de RON, spre deosebire de cele online unde pot ajunge la peste 100.000 RON in multe cazuri.

* Fireste, fiecare optiune are parti bune si parti mai putin bune, iar gusturile difera de la persoana la persoana. Va recomandam sa alegeti varianta cea mai confortabila, insa fara a trece cu vederea faptul ca trebuie sa jucati responsabil, doar pentru distractie si sa nu alocati mai mult de 10% din veniturile lunare catre acest hobby.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5