Sîngeorz Băi: Deșeuri îngropate ilegal în apropiere de Someșul Mare

 Pe facebook ne-au parvenit un set de fotografii în care se vede foarte clar că un utilaj al primăriei orașului Sângeorz Băi transportă și, mai pe urmă îngroapă pe malul Someșului Mare deșeuri umede dar și uscate.

Acest lucru se întâmplă în condițiile în care, nu cu foarte mult timp în urmă, comisarii Gărzii de Mediu au amendat primăria orașului Sg. Băi cu suma de 50 de mii de lei, consecință a faptului că serviciul de specialitate a primăriei coonduse de Traian Ogâgău nu a salubrizat în timpul legal perimetrul din apropierea unui depozit de deșeuri închis.

Reamintim faptul că numai în 2017, primăria din Sg. Băi a fost amendată cu amenzi al căror cuantum trec peste 70 de mii de lei. Este vorba de încă 20 de mii de lei primiți în martie 2017 pentru tăierea ilegală de arbori, o altă consecința fiind și deschiderea unui dosar penal pentru doborârea a 45 de arbori nemarcați.

De asemenea, primăria din Sîngeorz-Băi a mai primit o amendă de 5000 de lei, pentru că n-a efectuat la termenul stabilit salubrizarea comunei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5