Şi-a făcut maşina zob într-un accident! Fostul internaţional, bistriţeanul Viorel Moldovan a făcut “amiabila” la mall

http://www.cancan.ro

Fostul varf al Nationalei Romaniei, Viorel Moldovan, a provocat un accident in care si-a sifonat masina de teren, de zeci de mii de euro, inmatriculata in Germania.
“Moldo-gol”, cum era supranumit fostul mare atacant rapidist, a fost pe punctul de a se accidenta foarte grav dupa ce s-a lovit, in trafic, cu un alt autoturism de categorie “usoara”.

Fostul mare fotbalist a scapat ca prin urechile acului fara nicio leziune, insa masina lui de teren a suferit avarii serioase, fiind lovita in plin pe una dintre partile laterale.

Pentru ca accidentul s-a produs din cauza lui, Viorel Moldovan a preferat sa faca “amiabila” cu soferul celuilalt autoturism in prezenta unui avocat, la o cafea, in mall.

Paparazzi CANCAN.ro i-au surprins pe cei doi cand s-au asezat la o masa, unde au stat de vorba timp de jumatate de ora, timp in care fostul international s-a agitat continuu, dand telefoane catre avocatul sau, cel care urma sa-l “induplece” pe soferul pagubit.

La sfarsitul discutiei, cei doi au dat mana amiabil, pesemne ca intelegerea a fost batuta-n cuie intr-un fara interventia Politiei.

In cele din urma, Viorel Moldovan si-a dus masina la spalatorie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5