Serie de filme documentare la Cinematograful “Dacia” din Bistrița

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024, Ora 20:00 - Centrul Cultural “Dacia” din Bistrița în colaborare cu Murgiso Media SRL, societate administrată de către producătorul de filme Cristian Moldovan, anunță o serie specială de proiecții de filme documentare, realizate sub tutela regizorului Nica Adrian, intitulată “Drumul Meșteșugului”.
În cadrul evenimentului te vei bucura de proiecția unei serii de 4 filme documentare ce urmăresc dedicarea și pasiunea cu care creativitatea umană reușește să genereze obiecte unice.
Poveștile urmăresc procesul creativ și experiența de viață a următorilor artizani remarcabili:
● meșter popular, Cornelia Bodescu din Salva, Bistrița-Năsăud, România;
● meșter popular, Florin Cramariuc din Scheia, Suceava, România;
● design/artizan, Adrian și Răzvan Andreica din Cluj-Napoca, Cluj, România;
● meșteri populari - Mihai Hrincescu si Vladimir Andrei din Comuna Arbore, Suceava, România.
Aceste filme documentare aduc în prim-plan nu doar realizările lor artistice, ci și povestea lor captivantă, oferind publicului o perspectivă profundă asupra muncii lor și a impactului pe care o au asupra comunității locale și a patrimoniului cultural.
Fiecare proiecție este o invitație la descoperirea unor povești remarcabile și inspiraționale, care ne vor îmbogăți sufletele și ne vor conecta mai profund cu universul creativ.
Vino să împărtășim această experiență memorabilă Sambata, 13 Aprilie 2024, Ora 20:00, Centrul Cultural “Dacia”, Bistrița, intrarea este liberă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5