Serbarea Cetății Ciceului, a întregii comunității din Ciceu Giurgești, cu tradiții, folclor și voie bună

Cea de a patra ediție a Serbărilor Cetății Ciceului, organizată de Primăria și Consiliul Local Ciceu Giurgești, a fost un bun prilej de întâlnire, de bucurie și de o poveste pentru comunitatea din Ciceu Girgești. Alături de oamenii locului și de primarul Vasile Iuga, la această sărbătoare, au fost vicepreședintele Camerei Deputaților – Daniel Suciu și vicepreședintele Consiliului Județean – Camelia Tabără. În cadrul acestei zile a comunei a fost organizată și prima ediție a Expoziției de ovine.

Pe scena din Lazul Cătunoiului au evoluat, în aplauzele spectatorilor, interpreții Ovidiu Purdea Someş și Ionuţ Suciu, Mihaela Grindean, Georgiana Marina, Ionuţ Koblicska, Crina Varga Haiduc, Fraţii Chindriş şi Anda Horoba, Rozalia Iuga,  Domnica Pop, Corneliu Pop şi Grupul Jijicanii al Asociaţiei “De la lume adunate şi-napoi la lume date” – instructori coregrafi Daniel Rusu şi Corina Cristuţiu. Coordonator al acestui eveniment a fost Corneliu Pop.   

În prag de toamnă, când se culeg roadele după un an de muncă, cu multe proiecte și cu realizări frumoase, oamenii din Ciceu Giurgești și-au tras puțin sufletul și s-au bucurat împreună de folclor, tradiții și obiceiuri.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5