Separatoare de benzi în faţa Liceului de Muzică Bistriţa

Pentru că este o zonă destul de circulată a municipiului Bistriţa, autorităţile locale au hotărât ca pe strada Alexandru Odobescu, în zona Liceului de Muzică, să fie montaţi stâlpi de separare a sensurilor de circulaţie. Mai mult, pentru siguranţa elevilor, aici au fost puse şi semafoare cu senzori la trecerea de pietoni. Strada Alexandru Odobescu găzduieşte şi Biblioteca Judeţeană, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Catedrala Sfinţii trei ierarhi.
Asemenea stâlpi de separare a benzilor sunt şi în faţa Policlinicii Bistriţa, str. Calea Moldovei, B-dul 1 Decembrie etc. „Intenţionăm să amplasăm astfel de stâlpi de delimitare în toate zonele în care Poliţia Rutieră a recomandat creşterea măsurilor de siguranţă rutieră a tuturor participanţilor la trafic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti.

Comentarii

16/02/17 14:48
Balan Marius- P...

Bani aruncati pe apa sambetei si jocul de-a moca cu nervii bistritenilor prin mutarea aiurea a trecerilor de pietoni. Cazul ODOBESCU unde avem doua marcaje in paralel, si fiecare trece pe unde vrea !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5