Senatorul Ioan Deneş: Suntem alături de părinții și bunicii noștri! Cerem preşedintelui Iohannis și Guvernului Cîțu să respecte decizia Curţii Constituţionale

Suntem alături de părinții și bunicii noștri. Majorarea punctului de pensie cu 40% este posibillă doar dacă nu va fi stopată fie printr-o lege votată de Parlament. PSD nu va vota niciodată o astfel de lege în Parlament), sau de către Guvernul Cîțu!
Decizia de azi a Curții Constituţionale (CCR) arată că PSD luptă pentru a apăra interesele românilor, deși nu e la guvernare!
La fel ne vom lupta și pentru alocații și, în general, pentru bunăstarea românilor.
Cerem preşedintelui Iohannis și Guvernului Cîțu să respecte decizia Curţii Constituţionale şi să pună în aplicare legea care prevede majorarea punctului de pensie cu 40%. Este o obligație morală de a nu-i neglija pe cei 5 milioane de pensionari care au muncit o viață întreagă pentru un trai de o minimă decență.
Simultan cu acest aspect, vom prezenta săptămâna aceasta o proiecţie de buget pentru 2021 în care vom arăta românilor că avem soluțiile necesare și că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile.
Ignoranța și aroganța de care dau dovadă actuala putere, confirmă încă o dată nocivitatea guvernării PNL-iste, iar USR-PLUS e partenerul oportun de guvernare pentru împrumuturi cu dobânzi uriașe, scumpirea produselor și serviciilor, dispreț și bătaie de joc la adresa tuturor românilor.
Noi am demonstrat înca o dată că ,,se poate!’’, acum este datoria lor sa aplice legea!, transmite senatorul social-democrat Ioan Deneş, într-o postare pe facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5