Senatorul Ioan Deneş: Așa cum a promis, PSD repară în Senat toate abuzurile PNL privind Legea carantinei! Vezi modificările!

Așa cum a promis, PSD repară în Senat toate abuzurile PNL privind Legea carantinei. PANDEMIA NU TREBUIE INVOCATĂ PENTRU A OMORÎ DEMOCRAȚIA!


În forma susținută de PSD, restrângerea drepturilor nu se va face abuziv, după bunul plac al cuiva; vor exista garanții prevăzute într-o lege corectă, clară, care să apere și sănătatea publică și cetățeanul.

Diferențele esențiale dintre varianta guvernului PNL și ce susține PSD, în tabelul alăturat, este mesajul transmis de senatorul social-democrat Ioan Deneş.

 

Comentarii

16/07/20 00:46
Pocăitul

Eu m-am născut liberal dar am fost rebotezat de pesediști. Noi, la Beclean, putem sluji în egală măsură și lui Dumnezeu dar și lui Mamona.

16/07/20 17:14
prof.V

În mod normal, așa se exercită o opoziție constructivă. Ce nu e bine într-o lege, corectează celălalt, opozantul, fiindcă una e să fii la putere și să te confrunți cu realitatea și alta să privești, având altă viziune. Interesul național să vă unească, nu discreditarea reciprocă a partidelor Din păcate, la noi nu se face opoziție cu civilitate, ci -neapărat- cu ostilitate față de celălalt, cum face și poziția de mai sus, căutând a discredita cât mai mult pe un altul. Ce era dacă ați fi scris cam așa: „studiind proiectul de lege, noi, PSD-ul, i-am adus îmbunătățiri foarte mari, în puncte esențiale, în respectul demnității și drepturilor cetățenești ale persoanelor (anexăm un tabel).... conlucrând la o lege f. bună...” etc.,etc. Am fi văzut că sunteți un partid de domni, care trudiți pentru binele țării și da, meritați votul. Publicul judecă și vede el cine-i prost, cine-i deștept, cine-i rău... Că un partid abuziv acuză alt partid de abuzuri naște lehamitea cetățeanului și nu mai merge la vot, Adică vă judecă moralitatea acțiunilor și vorbelor. Cui servește atâta vrajbă suburbană, țigănească (nu ca etnie, ci comportament)? Dezbinările prăbușesc popoarele prin lipsa de moralitate a actanților. Chiar nu vedeți?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5