Securizarea oricărui spațiu – obiectiv îndeplinit de specialiștii Nyos

Pentru orice sector de activitate și sferă a vieții publice sau private, securitatea reprezintă o necesitate primordială. Indiferent dacă este vorba de spații rezidențiale, comerciale, instituționale sau industriale, există acea nevoie de protecție ce nu poate fi îndeplinită decât cu ajutorul specialiștilor. Având în vedere acest obiectiv, specialiștii care își expun ofertele în cadrul site-ului www.nyos.ro vin cu soluția ideală: grilajele metalice.

Produsele nu mai reprezintă o noutate, însă continuă să ofere alternativa perfectă de securizare, oferind sau nu vizibilitate în interiorul incintelor pe care le delimitează. Soluțiile de protecție sunt variate, în special în cazul spațiilor comerciale. Vorbim aici despre camere de supraveghere, senzori de mișcare și alarme, însă siguranța nu ar fi pe deplin oferită fără ca un anume spațiu să aibă și acea barieră fizică pusă în calea eventualilor răuvoitori.

Cum zi de zi auzim despre acte de vandalism, distrugere sau furt, se impun și soluții pe măsură pentru ca procentajul acestora să fie redus. Grilajele metalice comercializate de Nyos constituie soluția ideală, ce protejează spații din cele mai diverse sectoare de activitate de acțiunile răufăcătorilor.

Zone ce pot fi protejate cu ajutorul grilajelor metalice

Actele răuvoitoare au ca obiect spații diverse. Poate fi vorba despre apartamente situate la parterul blocurilor de locuințe, de garaje sau alte spații de depozitare, de magazine din cadrul centrelor comerciale sau depozite de marfă din complexuri diverse.

Pentru oricare dintre aceste tipuri de spații, specialiștii de la www.nyos.ro propun soluția perfectă: securizarea cu grilaje metalice. Protecția bunurilor, a documentelor sau chiar a persoanelor este în acest fel asigurată, fără ca proprietarii să mai stea cu grija că ar putea avea de pierdut în urma unor acțiuni nu tocmai binevoitoare.

Prin urmare, atât proprietarii individuali de locuințe, cât și cei care dețin spații comerciale, de depozitare sau industriale, găsesc în grilajele metalice acea barieră fizică perfectă pentru a menține totul în deplină siguranță.

Avantaje oferite de grilajele metalice de la Nyos

Chiar dacă protecția primează, există totuși și alți factori ce prezintă importanță la selecția grilajelor metalice potrivite. Cele disponibile pe www.nyos.ro vin cu o serie de avantaje de necontestat, ce sunt evidențiate în cele ce urmează.

Vizibilitatea – o opțiune la alegerea proprietarului. Dacă bunurile din interior trebuie să fie vizibile chiar și după închidere (cazul magazinelor și punctelor de desfacere) sau dacă se dorește blocarea vizibilității după ce programul a fost finalizat, pe www.nyos.ro pot fi găsite grilajele metalice potrivite pentru oricare dintre situații. Acestea pot fi lamelare sau tubulare, pliabile sau extensibile, și permit sau nu un anume nivel de vizibilitate.

Sisteme de acționare adaptate oricărei necesități. Acest element foarte important permite oricărui doritor să aleagă din oferta www.nyos.ro acel grilaj metalic care se potrivește spațiului vizat din toate punctele de vedere. Sistemele de acționare pot fi manuale sau automate, la cele din urmă existând numeroase alte opțiuni: control prin cheie, la acțiunea senzorilor de proximitate sau prin apăsarea unui buton cu rol de închidere – deschidere. În acest fel orice potențial client poate găsi acel sistem de închidere ideal pentru spațiul său.

Soluții personalizate. Profesionalismul și dedicarea celor de la Nyos i-a transformat în echipa cea mai căutată la nivel național, atunci când nevoia impune delimitarea unui anumit spațiu cu ajutorul unui grilaj metalic. Dovada stă în portofoliul prezentat pe site-ul www.nyos.ro – acolo pot fi văzute grilaje metalice aplicate în spații din cele mai diverse, de dimensiuni diferite și cu sisteme de acționare adaptate nevoilor proprietarilor.

Servicii complete oferite de Nyos

Realizarea, instalarea și montajul grilajelor metalice nu constituie singurele aspecte la care specialiștii de la Nyos excelează. Timpul își pune amprenta asupra oricărui lucru, iar uzura intervine adesea, aducând după sine nevoia unor lucrări de mentenanță.

Chiar și pentru astfel de soluții, reprezentanții Nyos oferă consultanță și cele mai bune servicii de întreținere, pentru probleme frecvente ce apar în legătură cu grilajele metalice:

  • Detensionarea arcurilor sau ruperea acestora
  • Disfuncționalități sau defecțiuni ale motorului
  • Glisarea și deplasarea incorectă a grilajelor metalice
  • Alte lucrări de întreținere a soluțiilor de securizare cu grilaje metalice

Garanția calității este oferită de fiecare dată la Nyos – acesta este și motivul pentru care numărul celor ce apelează la astfel de soluții de protecție este în continuă creștere. Pentru a intra în contact cu reprezentanții companiei, doritorii pot oricând să acceseze site-ul www.nyos.ro sau pot vizita direct showroom-urile din Oradea și Sibiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5