Secretarul de stat Monica Săsărman, la prima sesiune de pregătire politico-administrativă a femeilor social-democrate

La finele săptămânii, la Ploiești a avut loc programul de pregătire pentru femei social-democrate în politică, sub titulatura "Suntem puternice împreună", eveniment găzduit de OFSD Prahova. Această inițiativă aparține Fundației Friedrich-Ebert-Stiftung, fiind coordonată de către secretarul general OFSD, Maria Lazăr.
Demersul pornește de la premisa că, în momentul de față, în administrația locală doar 14,6% din aleșii locali sunt femei, respectiv 5,4% din totalul primarilor.
"O persoană trebuie să fie liberă de dependențe degradante, de nevoi și frică și trebuie să aibă șansa să-și dezvolte abilitățile astfel încât să se implice în mod responsabil în societate și în politică.
Timp de două zile, Municipiul Ploiești a găzduit prima sesiune de pregătire politico-administrativă a femeilor social- democrate care urmează să își asume responsabilitatea pentru comunitățile din care provin. Mesajul doamnei președinte al filialei Fundației Friedrich-Ebert - Stiftung, Anna - Lena Koschig Holzl, a întărit convingerea că social-democrația este răspunsul la nevoile de dezvoltare ale comunității.
Doamna Maria Lazăr, secretar general al Organizației Femeilor Social Democrate, a subliniat importanța prezenței femeilor în politică și în administrație, precum și aspectele care vor asigura o astfel de prezență.
Mulțumim OFSD Prahova și doamnei președinte Dr. Beatrice Gajman pentru ospitalitate!
Mulțumim reprezentantelor fundației pentru temele aplicate!
Succes tuturor!", a transmis secretarul de stat Monica Săsărman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5