Secretar general PNL, Robert Sighiartău: Țara este în criză, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declarații politice

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, și-a exprimat speranța călucrurile vor reveni la normalitate, odată cu nominalizarea unui nou ministru al Sănătății de către USR PLUS. Astfel se închide acestă „epopee care nici nu trebuia să apară”, premierul av\ns posibilitatea de a revoca un ministru, de la PNL, USR sau UDMR, când lucrurile nu mai funcționează în ministerul respectiv.

„Eu sper să nu se acutizeze criza, în mod normal, domnul vicepremier Barna, care are în coordonare Ministerul Sănătății trebuia să știe despre aceste informații dacă sunt reale sau nu. Am văzut o conferință de presă a domnului Voiculescu mai  mult politică. Este normal, și-a exprimat niște frustrări după ce a fost demis de premierul Florin Cîțu, însă  eu sper și fac un apel cu această ocazie la maturitate. Lumea ne-a votat să guvernăm împreună, responsabil, să trecem țara prin această criză pandemică și această criză economică. Sper ca partenerii de la USR PLUS să aibă înțelepciune, să revină la masa Guvernului și să mergem înainte cu această guvernare.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, ca un ministru din Coaliția de guvernare să vină să facă opoziție primului-ministru al României. Nu este normal, trebuie să dăm dovadă de maturitate, pentru că lumea asta așteaptă de la noi. Țara este în criză, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declarații politice. Sincer, îmi displace situația și spe ca în următoarele zile să revenim la normalitate în ceea ce privește situația politică. Eu cred că prin înțelepciunea liderilor de la USR PLUS, care sper că vor înțelege că trebuIe să vină cât mai repede cu o propunere de ministru al Sănătății, călumea laministerul Sănătății nu începea și nu se termina cu dl. Vlad Voiculescu. Eu cred că USR PLUS are capacitatea și resursa de cadre necesară ca să vină cu o propunere corectă și să avem un ministru al Sănătății bun”,  a declarat deputatul Robert Sighiartău.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5