Seară de colinde la Cercul Militar Bistriţa

În organizarea Cercului Militar Bistriţa a Filialei Judeţene a CMRR, în colaborare cu Asociaţia Culturală a Eroilor „Regina Maria” şi Clubul pentru Neam şi Ţară „Regăsirea Daciei” a avut loc o superbă şi vibrantă seară de colinde, în sala mare a Cercului Militar Bistriţa, în 18 decembrie, începând cu ora 17.00, unde Grupul „Doiniţa” a susţinut un splendid concert de colinde tradiţionale româneşti.
La deosebitul şi frumosul eveniment au participat numeroşi părinţi, bunici, fraţi, surori ale micilor artişti din cadrul renumitului grup „Doiniţa” al Cercului Militar, condus cu competenţă şi profesionalism de cunoscuta, apreciata şi valoroasa interpretă de muzică populară Cornelia Ardelean Archiudean, care a oferit un buchet de colinde de o sensibilitate aparte care au încântat asistenţa.
Despre însemnătatea evenimentului a vorbit col. (r.) Florentin Archiudean, care a precizat că primele înregistrări de colinde cu un grup vocal, în România, au fost făcute de Grupul „Doiniţa” pe un CD, unele colinde fiind preluate de alţi interpreţi şi colindători.
În finalul activităţii, Moş Crăciun a oferit minunate daruri copiilor de la „Doiniţa”, începând cu cei din grupa „pitici”, dar cuminiţi”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5