Se împlinesc doi ani de când Mihaela Schreiner - Mea - a plecat în veşnicie

Se împlinesc doi ani de când un suflet blând - Mihaela Schreiner, Mea cum o știau toți apropiații - a trecut poarta veșniciei. A lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o, însă îi păstrăm privirea veselă, vorba blândă în inima noastră. MEA a fost un OM frumos, optimist, talentat, un bun prieten şi coleg, o mamă extraordinară.
***
Sociolog de profesie, a cochetat cu jurnalismul, fiind colega noastră la ziarul Răsunetul. Comisar de poliție la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ BN, a fost promotor a numeroase proiecte pentru comunitatea pe care a iubit-o.

Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să îi dea un somn liniştit, în lumină, şi aprindem cu dor o lumânare.

Dumnezeu să o ierte!

***
Mihaela Moldovan a primit, în 2016, distincția „Femeia europeană”.
„Munca mea este o muncă de elită în Poliţia bistriţeană. Orice trio managerial am avut în cariera mea de poliţist, a susţinut activitatea de prevenire fără nicio problemă, a promovat-o, a dat plusvaloare acestei activităţi. Poate că, la angajarea mea, acum 10 ani, erau mai puţine femei ofiţer, dar ulterior femeile şi-au făcut un loc în Poliţia Română. Sunt dintr-o familie în care tradiţia populară şi-a făcut locul din strămoşi, iar tatăl meu este cântăreţ de muzică populară. Am avut o copilărie frumoasă şi-mi amintesc cum de mică urcam pe scenă cu o bucurie imensă să-i duc flori tatălui meu. Deşi toţi din familie avem ureche muzicală şi voce, nu am ales să cânt, ci am ales, pentru o perioadă, să dansez în „Balada”, iar mai apoi la „Mărţişorul”, timp de 15 ani. Ca sociolog, sunt parte din generaţia coordonată de prof. Vasile Dâncu. Îmi doresc ca la 70 de ani să am acelaşi tonus şi aceeaşi modestie pe care o are tatăl meu, Petre Petruse.”, declara Mihaela Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5