Se deschide târgul tradițional de Florii și Paște. Vezi ce poţi cumpăra

Dacă vremea capricioasă a făcut ca ediția din acest an a Ostermarkt să se desfășoare într-o configurație restrânsă, Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud” s-a gândit să vă aducă lumină, culoare și gusturi savuroase cu ocazia Sărbătorilor de Florii și Paște.
Bunătăți alimentare făcute după rețete și metode tradiționale, precum și creații unicat sau de serie mică realizate cu multă măiestrie de către artizanii locali vă așteaptă sâmbătă, 31 martie și de marți, 3 aprilie până sâmbătă, 7 aprilie, la Târgul tradițional Florii și Paște „Produs în Bistrița-Năsăud”, din Piața Centrală (lângă Biserica Evenghelică).
Creațiile unicat, realizate manual de meșterii populari și artizanii locali sunt cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi și inedite obiecte de decor pentru locuință, iar la capitolul gastronomie, producătorii din Bistrița-Nădăud vă vor readuce, cu siguranță, gustul și aroma sărbătorilor de altădată.
De la Târgul tradițional Florii și Paște „Produs în Bistrița-Năsăud”, care va avea loc în 31 martie și 3 – 7 aprilie 2018, în Piața Centrală (lângă Biserica Evenghelică) între 9:00 – 18:00, puteți achiziționa decorațiuni de Paști, artizanat, împletituri din papură, accesorii, bijuterii etc., precum și cu delicioase produse alimentare făcute după rețete și procedee tradiționale: cornulețe, pâine, cozonaci, siropuri, conserve de legume, brânzeturi, produse apicole, specialități pe bază de pește. Este așadar, locul și momentul potrivit pentru a face cumpărături delicioase și pentru a comanda bucate de Paști cu gustul celor pe care le făceau bunicile noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5