Școala Gimnazială “Paul Tanco” Monor va reprezinta Bistrița-Năsăud la faza națională a concursului de siguranță rutieră!

Comunicat de presă
Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Biroul Rutier și Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității au jurizat un concurs special de siguranță rutieră, axat pe circulația bicicletelor și siguranța elevilor în trafic, desfășurat la Liceul cu Program Sportiv Bistrita.
🏅 La acest eveniment au participat 3 școli și 12 elevi pasionați de ciclism, gata să demonstreze abilitățile lor și cunoștințele despre regulile de circulație.
📚 Concursul a constat într-o probă teoretică, unde participanții au demonstrat cunoștințele lor despre regulile de circulație, și două probe practice. Prima probă a testat abilitatea de a ghida bicicleta pe un traseu cu obstacole, iar a doua probă a simulat o șosea unde elevii au arătat că au deprins, cunosc și respectă regulile de circulație.
🏆 Elevii au dat tot ce au avut mai bun și au fost evaluați în funcție de cel mai bun scor cumulat obținut la proba teoretică și cele două probe practice. Câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome și medalii pentru primele 3 locuri, iar toți participanții au primit dulciuri.
🌍 Echipa Școala Gimnazială “Paul Tanco” Monor care a ocupat primul loc va avea ocazia să reprezinte Bistrița-Năsăud la faza națională a concursului de siguranță rutieră.
👩‍🏫 Vrem să mulțumim profesorilor coordonatori care i-au însoțit pe elevi în acest concurs important, promovând educația rutieră și siguranța în trafic. Liceul Tehnologic "Ion Căian Românul" Căianu Mic Scoala Gimnaziala Demian Nechiti Ilva Mica
Felicitări tuturor participanților și mult succes echipei câștigătoare la faza națională!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5