Şcoala de la Salva, dezinfectată! Elevii şi cadrele didactice, aşteptate să revină la pregătirea examenelor!

În preambulul reluării activităţilor de pregătire pentru elevii din clasele terminale, Şcoala Profesională „Tiberiu Morariu” a fost dezinfectată. Anunţul a fost făcut de instituţia de învăţământ, care a mulţumit administraţiei publice locale.

„Am reușit să dezinfectam școala! Vă așteptăm dragi elevi și colegi profesori, să reveniți la școală, în limita regulilor și condițiilor prevăzute de lege! Mulțumim din suflet, domnului primar ing. Gheorghe Onul, Primăriei și Consiliului local Salva!”, a transmis directorul Romana Fetti.

De altfel, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) și Ministerul Sănătății au emis un ordin comun prin care sunt stabilite măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 pentru unitățile/instituțiile de învățământ. 

Astfel, printre măsurile de prevenire și protecție în perioada desfășurării activităților de pregătire pentru elevii din clasele terminale, se numără şi dezinfectarea spațiilor cu substanțe biocide, pe bază de clor sau alcool, etapă urmată de aerisirea încăperii pentru o perioadă de cel puțin 30 de minute. Cursurile de pregătire se vor organiza în grupe de cel mult 10 elevi, iar în pauze, care vor dura 10 minute, nu pot fi mai mult de două grupe de elevi. Încăperile vor fi aerisite, iar elevii și profesorii își vor dezinfecta periodic mâinile și vor purta mască.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5