Şcoala de dans BN Ritm îşi redeschide porţile

Şcoala de dans BN Ritm şi-a redeschis porţile pentru stagiunea de toamnă-iarnă. Micuţii, dar şi mai marii dansatori au început deja repetiţiile pentru spectacolele ce vor urma atât în Bistriţa, cât şi în ţară.

Directorul artistic, Mariana Panţiru, ne spune că la cursurile şcolii s-au înscris cursanţi de la 4 ani până la studenţi. O grupă aparte este cea a adulţilor care încearcă să descopere tainele dansului pentru anumite evenimente. Coregrafii Jana Tintelecan şi Anca Oroian vor aduce în faţa spectatorilor clipe unice de dans. În această vară, BN Ritm a participat la o tabără de dans în Grecia, de unde au venit cu rezultate foarte bune. Toţi cei care doresc să urmeze cursurile de gimnastică, balet şi dans modern ale şcolii BN Ritm sunt aşteptaţi la sediul din str. Zorilor nr.15, zilnic, între orele 14.30 – 20.00, relaţii suplimentare putându-se obţine la telefon 0263.218349 sau 0744.477197. Şcoala de dans BN Ritm oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea de a se întâlni cu dansul, de a descoperi această artă.

Mai mult, din 20 septembrie, ca noutate, oferă şi servicii de babysitting, într-un spaţiu modern, situate la etajul şcolii de dans, încercându-se astfel să se vină în sprijinul părinţilor ocupaţi, prin servicii oferite de un personal avizat pentru a avea grijă de copii şi a le afori toată atenţia pentru ca micuţii să nu simtă lipsa părinţilor. Aici vor fi organizate şi evenimente pentru copii. Relaţii la telefon: 0740276380. BN Ritm îţi dă şansa de a investi în viitorul copilului tău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5