Scandal şi ameninţări cu arme albe

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă 18 octombrie 2008, la un caz mai puţin obişnuit. Într-un local public din Bistriţa, de pe strada Rodnei, un bărbat de 27 de ani, a ameninţat barmanul de serviciu cu un cuţit. Ladislau G. este din Sovata, jud. Mureş şi locuieşte în Târgu-Mureş, fără forme legale. Acestuia i s-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru port fără drept de arme albe, în locuri publice.

Tot în acest sfârşit de săptămână, jandarmii Detaşamentului Mobil Bistriţa au

sancţionat-o pe Narcisa K. de 22 de ani din Uriu cu avertisment scris pentru tulburarea liniştii publice. La fel s-a întâmplat şi cu Dan H. de 24 de ani din Maieru.

“Pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat au fost sancţionaţi cu 200 de lei amendă, respectiv cu avertisment scris Adrian P. de 18 ani şi Marius O. de 22 de ani, din Bistriţa. Pentru provocare şi participare la scandal în locuri publice au fost sancţionaţi la acest sfârşit de săptămână Ilie Ş. de 26 de ani din Livezile, Ioan F. de 26 de ani din aceeaşi localitate şi Iulian R. de 39 de ani din Josenii Bârgăului, cu câte 200 de lei amendă fiecare”, ne-a declarat ofiţerul de relaţii publice al I.J.J B-N, lt.Georgeta Câşvan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5