Scandal la Băile Figa, între mai mulţi tineri! A fost folosit un pistol airsoft!

Duminică, în jurul orei 06.00, în zona de agrement Figa, a avut loc un scandal, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

"Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. Este vorba despre doi tineri, de 27 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești care ar fi avut o altercație cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgăului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectul din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei", transmite inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsurile ce se impun. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5