Scandal cu focuri de armă la Sângeorz Băi: Patru persoane au ajuns la Urgență la Bistrița. Una a decedat

Orașul Sângeorz Băi s-a transformat azi-noapte într-un câmp de bătălie, după ce o patrulă de poliție a fost trimisă după un telefon pe 112, să aplaneze o bătaie între mai mulți indivizi. Așa cum era normal, unul din polițiști a încercat să aplaneze conflictul, moment când a fost atacat cu un corp contondent de un bărbat , celălalt polițist făcând uz de armă.

Ce spune IPJ: "Un bărbat a fost rănit în această seară, după ce a atacat o patrulă de poliţişti, care se afla în misiune, la o intervenţie în urma unui apel prin 112. Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bată în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit in zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre politisti a fost si el transportat la spital, prezentând leziuni in zona capului. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud".  


La UPU Bistrița au ajuns patru persoane, după cum urmează: poliţistul de 25 de ani care a fost lovit de către tânărul recalcitrant în zona feţei, tânărul împuşcat, dar şi  mama tânărului, în braţul căreia ar fi ricoşat unul dintre gloanţe. De asemenea, un bărbat de 47 de ani a ajuns şi el a spital cu un hematom şi o fractură de peromeu stâng.

„În cursul acestei nopţi, în serviciul UPU al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a fost aduşi patru pacienţi, dintr-o altercaţie: un bărbat de 25 de ani cu plagă împuşcată în abdomen, plagă împuşcată în coapsa stângă, stop cardio-respirator, resuscitat, cu care s-a intrat direct în sala de operaţii, o femeie de 56 de ani, cu plagă împuşcată treime medie antebraţ drept, a fost suturată plaga şi s-a externat la domiciliu, nu a necesitat internare, un bărbat de 47 de ani cu o fractură de peromeu stâng, cu hematom local mare, a fost internat în secţia de ortopedie şi încă un bărbat de 25 de ani cu traumatism cranio-facial, cu fractură de sinus maxilar şi fracturi orbitale, pe lânga asta a avut şi o fractură toracică, este internat în secţia ORL”, a declarat Mihaela Mastan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, citată de Adevărul.ro.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au preluat acest caz. 

Comentarii

09/12/17 14:02
pensionar

Traiasca Politia ! Individul impuscat sa-l ierte DOMNUL !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5