Şase tineri reţinuţi, după ce au tâlhărit un bătrân din Zoreni, iar peste altul au intrat în casă şi l-au ameninţat

Şase persoane, bănuite de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, au fost reţinute de poliţiştii bistriţeni, urmând a fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au identificat şapte tineri cu vârste cuprinse între 15 ani şi 20 de ani, din localităţile Sînmihaiu de Câmpie, Budești, Sîncraiu de Mureș- judeţul Mureş, Sărmaş- judeţul Mureş şi Hunedoara,  bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 octombrie a.c., tinerii ar fi sustras prin violenţă şi ameninţări suma de 2000 de lei, din locuinţa unui bărbat de 76 de ani, din localitatea Zoreni. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, în proporţie de 80%. De asemenea, la aceeaşi dată, cei în cauză ar fi pătruns în locuinţa unui bătrân în vârstă de 81 de ani, din Zoreni, încercând să sustragă prin ameninţare, o sumă bani”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Faţă de şase dintre aceştia a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5