Şase medici de familie din Bistriţa-Năsăud încep vaccinarea cu doza unică de la Johnson&Johnson

Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud distribuie astăzi peste 150 de doze de vaccin Johnson&Johnson către şase medici de familie de pe raza judeţului care vor începe vaccinarea în cabinetele proprii, de miercuri. Potrivit directorului executiv al DSP B-N, dr. Anca Andriţoiu, este vorba despre doi medici de familie din Bistriţa, unul din Beclean, doi din Telciu şi unul din Şieu. Per total, în această campanie sunt înscrişi 41 de medici de familie din cei 131 de la nivelul judeţului.

„Joi vom face din nou aprovizionarea şi vom vedea câţi din cei înscrişi demarează campania de vaccinare. În ceea ce priveşte echipa mobilă de la Spitalul Militar, vom reveni la primării pentru actualizarea datelor, pentru Miceştii de Câmpie – Sânmihaiu de Câmpie, Runcu Salvei etc.”, ne-a precizat dr. Andriţoiu.

În centrele de vaccinare din judeţ lucrurile decurg normal, inclusiv la Leoni. Autorităţile iau în calcul şi posibilitatea de a vaccina în sistem drive-thru, în special în zona marilor centre comerciale, probabil în weekend.

Până ieri, au fost administrate 66.373 doze de vaccin. În prima zi de Paşti, s-au vaccinat 600 persoane. În Bistriţa-Năsăud, numărul de persoane vaccinate cu rapel este de 25610.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5