Sărbătoarea Paștelui ne reunește! Elevi și cadre didactice de la "Lucian Blaga" și CȘEI nr. 1 Bistrița, mai aproape unii de alții

Sărbătoarea Paștelui ne reunește pe toți în spiritul compasiunii și al apropierii de ceilalți. În cadrul proiectului ”Suntem și noi copii”, proiect în parteneriat cu C.S.E.I. nr. 1 Bistrița, elevii Școlii Gimnaziale Lucian Blaga, însoțiți de doamnele profersor Rusu Codruța și Rotar Carmen, au fost aproape unii de ceilalți prin pictura pe ouă pe care au realizat-o împreună.

Într-o atmosferă caldă, plină de culoare și miros de primăvară, din mâinile micilor artiști au ieșit adevărate capodopere gata de pus pe masă. Activitatea a fost susținută de elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la C.S.E.I. nr. 1 Bistrița, coordonați de doamnele profesor Ștefănuț Monica, Pupeză Dana, Beltag Roxana, Alexa Adriana și elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială Lucian Blaga, în mijlocul cărora a fost și Coman Patricia, elevă în clasa a VI-a, școlarizată la domiciuliu.

Mulțumită doamnelor director Cristina Hădărău, de la Scoala Gimnazială Lucian Blaga, doamnei director Corina Maria Bumbu , de la C.S.E.I. nr. 1, profesorilor inițiatori ai proiectului Ionica Trișcaș  și Ana Szabo, asemenea proiecte generează o sintonie între copiii cu nevoie speciale, transcend diferențele din societatea din zilele noastre, și aduc un strop de bucurie și celora care nu sunt la fel ca noi.

Profesor Codruța Rusu,

Școala Gimnazială Lucian Blaga

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5