Sărbătoare mare în familia a doi artişti

Bucurie mare în familia artiştilor Petre Petruse şi Raul Mihai Turda. Fiica îndrăgitului artist a sărbătorit „Nunta de argint”.
Evenimentul a avut loc la casa din Chiraleş, acolo unde, alături de Mihai şi Dana Turda – „sărbătoriţii de argint”, au fost prezenţi părinţii Petre şi Victoriţa Petruse şi finii Turda, alături de copiii cu care i-a binecuvântat Dumnezeu – Rareş şi Raul. Nu au lipsit fraţii sărbătoritei, alături de familiile lor, Mea şi Doru Schreiner, Iulia şi Ciprian Petruse.
Petrecerea, la care au participat peste 50 de invitaţi, a fost întreţinută prin artiştii Lorena Clapa, Dorina Hoza, Iulia Pleşcan şi Alex Vaida. Nu a lipsit, pe lângă meniurile alese, nici tortul, care a avut o poză dulce cu cei doi sărbătoriţi. „25 de ani nu-s nici mulţi, nici puţini, a fost frumos, a fost greu, suntem fericiţi. Avem o familie minunată, presupun că reţeta e bună. Mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi”, este mesajul transmis de Mihai Turda.
Urăm lui Mihai şi Danei să se bucure de mulţi ani înainte de acum, alături de copiii lor şi de realizările acestora (Raul este un îndrăgit artist al tinerei generaţii, iar Rareş este student la Universitatea „Babeş-Bolyai”, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport”, alături de părinţi, de fraţi şi de toţi cei dragi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5