Sărbătoare, de Lăsatul secului, la Posmuş

Biserica Ortodoxă din Posmuş a fost gazda părintelui Stelian Tofană, directorul Centrului de Studii Biblice al UBB Cluj, care a susţinut Sfânta Liturghie alături de părintele Siluan de la Mănăstirea Dobric şi de parohul Marinel Lărgean. Alături de credincioşi, la această sărbătoare au fost prezenţi şi maica stareţă Veronica de la Mănăstirea Dobric şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Alexandru Pugna.
Credincioşii au fost părtaşi la momente de înaltă trăire sufletească în Duminica Lăsatului Secului, de altfel Cuvântul de Învăţătură fiind pe tema Postului şi a rugăciunii.
„Am avut bucuria de a fi prezent la Sfânta Liturghie in Biserica de la Posmuș, unde slujeste fostul meu coleg de Master de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Oradea, Marinel Lărgean. A fost o mare bucurie sa ma reintalnesc cu părintele prof. univ. dr. Stelian Tofană cu părintele Siluan şi Maica Veronica de la Sfanta Manastire Dobric, cu minunatii credincioși din Posmuș. Au fost momente de reală înalțare sufletească în această Duminică de "lăsatul secului" pentru Postul Sfintelor Paști. Tuturor vă doresc un post usor, tihnit și in pace sufletească. Un Sfânt Post de impacare cu Bunul Dumnezeu, cu voi înșivă si cu semenii” a declarat vicepreşedintele CJ, Alexandru Pugna. La eveniment a fost prezent şi deputatul Stelian Dolha.
Părintele Lărgean Marinel păstoreşte comunitatea de aici de doi ani şi a reuşit în acest timp să realizeze, împreună cu credincioşii, momente deosebite pentru sufletele dornice de a cunoaşte calea adevărului prin rugăciune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5