Sărbătoare cu nume sonore la Lunca Ilvei!

Ediția a VIII-a a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean, organizată de Primăria şi Consiliul Local Lunca Ilvei în “Lunca lui Zaiț”, dedicată cetățenilor din comună, a adunat foarte mulți oameni, veniți să se bucure de muzică și voie bună.
Pe scenă au urcat Jador, Oana Font, Georgiana Lobonț, Oana Radu, Vasile Ceterașu și Amalia Ursu, Virginia Bugnar și cluburile sportive - Reborn Street Dance, Clubul Sportiv Ilyo, Clubul Sportiv Lunca Ilvei 2018, Ansamblul Cetina din Lunca Ilvei și Ansamblul Balada din Bistrița, care au însuflețit comunitatea din Lunca Ilvei, prin vocea, cântecele, dansurile și demonstrațiile lor.
"Felicitări și celor care au întreținut atmosfera, din cadrul festivalului, Romică Tociu și Cornel Palade, doi oameni, iubiți de romani, pentru care, a aduce zâmbete pe chipul oamenilor, este mai mult decât o meserie.
Felicitări domnului primar Flaviu Lupșan și Consiliului Local, pentru implicarea d-voastră, în dezvoltarea comunității, dar și pentru interesul pe care îl acordați, în păstrarea tradițiilor!", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, prefectul Teofi Cioarbă au dat curs invitaţiei transmise de primarul Flaviu Lupşan pentru a fi între oameni minunaţi ai ţinuturilor ilvene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5