Săptămâna meseriilor 2018: Creativitate și atitudine în cadrul concursului destinat viitorilor hair-styliști

sursa: CCI BN

Miercuri, 19 aprilie 2018, au avut loc noi concursuri incluse în „Săptămâna meseriilor”. De această dată, acestea au fost dedicate elevilor de la specializările de frizerie și coafură. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în cadrul proiectului Centrul Europe Direct, și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, s-a bucurat de sprijinul BES România – partener oficial, și al Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița – gazdă a activităților. 

Concursul „Creativ în frizerie și coafură”, organizat la Salonul-atelier din cadrul Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița-Năsăud, a pus față în față elevi de la Școala Profesională Specială „Sfânta Maria” Bistrița și  de la liceul gazdă. Tinerii liceeni și-au dovedit măiestria în folosirea instrumentelor specifice meseriei, dovedind totodată creativitate și atitudine în efectuarea probelor de concurs: tunsoare „Bros”, tunsoare scurtă pentru băieți și tunsoare modernă – pentru proba de frizerie; tunsoare pe păr lung sau mediu coafat cu bucle realizate din perie, coc poziționat la ceafă și coafură de seară poziționată pe partea stângă din păr ondulat -  pentru proba de coafură.

Concurenții acestei ediții au fost: Nicoleta Tanca, Robert Kertesz, Iuliana Plic, Cristian Macra, Emanuel Moldovan și Rareș Habor din cadrul Liceului de Servicii Bistrița; și Alice Diana Luca, Daniel Păcurar și Augustin Moldovan din cadrul Școlii Profesionale Speciale „Sfânta Maria” Bistrița.

După încheierea probelor, elevii participanți au fost evaluați de către experții BES România și încurajați să își continue activitatea în această breaslă, evaluatorii precizând că cei mai mulți dintre tinerii concurenți au arătat un potențial deosebit de a deveni hair-styliști de succes.

Festivitatea de premiere a participanților va avea loc la data de 4 mai 2018, după încheierea tuturor concursurilor incluse în „Săptămâna meseriilor”. Șirul de evenimente continuă la data de 20 aprilie 2018, cu concursul „Electricianul îndemânatic”, organizat la LEONI Bistrița, începând cu ora 11.00.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5