Sancţiuni de 9.000 de lei aplicate de jandarmii bistriţeni în ultimele două zile

În ultimele 48 de ore jandarmii bistriţeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional la nivelul judeţului, totalul sancţiunilor aplicate ridicându-se la 9.000 de lei.

"În perioada de referinţă a fost constatată o infracţiune, 26 de contravenţii şi 8 avertismente scrise. Au fost întocmite şi actele de sesizare pentru infracţiunea de folosire a unui minor în scop de cerşetorie, conform art. 215 Cod Penal.
Au fost constatate contravenţii pe linie silvică, în urma acţiunilor punctuale executate şi au fost aplicate sancţiuni în valoare de 8.000 de lei, pentru ridicarea de resturi de exploatare forestieră conform art. 17, lit. b, legea 171 din 2010, actualizată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Aceste acţiuni au fost executate de către jandarmii montani Rodna în zona Măgura Mare, în colaborare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Valea Ilvei - Districtul Rodna şi de către jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa alături cei din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru, în zona localităţilor Budacu de Sus, Cuşma şi Dorolea", menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Totodată, au mai fost aplicate sancţiuni pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat şi pentru cerşetorie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5