Sănătate pentru toţi, la Năsăud

Sub acest generic s-a desfăşurat la Năsăud, în sala mică a Casei de Cultură, ZIUA SĂNĂTĂŢII, ce are loc în fiecare an, în ziua de 7 aprilie, începând din anul 1950, printr-o hotărâre a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Hotărârea s-a luat încă din anul 1948, când a avut loc prima întrunire la nivel mondial dedicată sănătăţii, în cadrul căreia s-a hotărât  aniversarea  la 7 aprilie, a Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii - OMS este  o instituţie specializată a Naţiunilor Unite, creată la 22 iulie 1946, cu sediul la Geneva. Ziua Sănătăţii se desfăşoară în fiecare an sub alt generic ce acoperă un domeniu prioritar a sănătăţii.

Organizatorii  Zilei Sănătăţii de la Năsăud, respectiv ASTRA, Liga Scriitorilor şi Casa de Cultură, au avut ca invitat pe domnul psih. Alexandru D. Bar – Reiki Master, care a precizat că boala nu înseamnă altceva decât faptul că  vibraţiile corpului nu mai sunt în armonie. A insistat asupra metodei Reiki, prin care organismul revine la ECHILIBRU ŞI ARMONIE, deci, sănătate.  

S-au expus alte metode de tratare a unor boli prin bioenergie şi biorezonanţă, metode ce -şi dovedesc tot mai mult eficienţa. Deci  un alt pas  spre  Sănătatea pentru toţi. Au intervenit cu întrebări, completări şi creaţii literare dedicate sănătăţii domnii Ioan Seni, Ioan Boţan, Lucreţia Mititean, Romulus Berceni, Ioan Mititean, Floarea Pleş, Ana Vaida, Mircea Daroşi, Ionuţ Nistor, directorul Casei de Cultură.

În încheiere s-au făcut câteva aplicaţii practice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5