Sala Polivalentă din Unirea prinde contur!

Cel mai important proiect sportiv din istoria județului se clădește chiar acum!
După ce s-a demonstrat că sportul are un loc aparte în județ, am pus bazele celui mai important proiect din istoria județului, #Complex_Sportiv_Unirea, aflat în construcție.
Sala Polivalentă a prins deja contur, cei 659 piloți și 97 de pahare prefabricate fiind deja montate.
Această Sală Polivalentă multifuncțională va avea o capacitate de 2.675 de locuri, care respectă toate standardele europene și internaționale pentru competițiile sportive de : handbal, volei, baschet și tenis, iar la finalul anului viitor vom putea organiza prima competiție sportivă în „casă nouă”.
Urmează construcția stadionului la standarde europene, cu 12.000 de locuri în tribune acoperite, cu anexe sportive și tehnice aferente, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare sportivi și locuri de parcare.
Terenuri de minifotbal, baschet , tenis și o pistă de alergare sprint.
Apoi, construirea bazei sportive (TIP1) deschisă pentru activități și publicului larg :
• Teren de joc de dimensiuni mari(cu posibilitatea de al împărții în 2 terenuri)
• Tribună cu 500 de locuri
• Locuri de parcare pentru autovehicule și autocare
• Clădire cu vestiare.
Stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime, tribună de 1.500 de locuri, pentru competiții și acesta deschis publicului pentru activități sportive .
Așadar, un loc unde sportul e la el acasă, unde să crească viitorii campioni și pasionații de mișcare să se întâlnească.
 

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

14/09/20 17:00
Remus

Se pare că Radu Moldovan nu a invătat nimic din greselile primarului Cretu care a băgat o cărută de bani in pârtia de schi COCOS, o investitie păguboasă si inutilă.
Chelnerul Răducu, pe care nu-l dă inteligenta afară din casă continuă să facă investitii la fel de inutile la poalele dealului COCOS din Unirea.
Un exemplu de prostie este decizia lui Răducu de a construi încă o sală de sport la Unirea în conditiile în care orasul Bistrita nu are o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Acum s-a dovedit că tot a lui Răducu este si ideea idioată a mutării stadionului „Jean Pădureanu” din parcul orasului pe păsunea din Unirea, desi ca un laș, acesta l-a scos la înaintare pe Cristian Niculale să facă anuntul si care încasat reactiile de dezaprobare din partea bistritenilor scandalizati de această imbecilitate.
Asta nu inseamnă să nu se amenajeze un complex sportiv in Unirea care ar trebui sa includă doar terenuri si dotari pentru practicarea sportului de masă si care sa fie conceput dupa modelul Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, care a fost realizat cu fonduri guvernamentale prin CNI.
Vezi: https://complexsportivgheorgheni.ro/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5