S-au întâlnit veteranii din Șieuț și din Șieu

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 13.00, pe terenul artificial de minifotbal din Şieu, într-o organizare de excepţie, la care şi-a adus contribuţia viitorul primar al comunei Şieuţ, Mihai Ivan, ajutat de către arbitrul de fotbal Dan Atănăsoaie, s-a disputat o partidă de minifotbal între foştii jucători care s-au perindat de-a lungul anilor pe la echipele Olimpia Şieuţ şi Luceafărul Şieu. A fost o întâlnire amicală, prietenească, amintindu-şi de furmoasele duminici petrecute pe Valea Şieului şi Şieuţului.
Datorită faptului că de la Şieu au fost foarte puţini jucători, arbitrul partidei, Gavril Gotea, fost arbitru de fotbal, a format două echipe echilibrate.
Au jucat: Ionel Simionca, un portar cu renume din fotbalul judeţean, Gheorghe Seica, Ioan Bucilă, Aurel Bucilă, Călin Gherman, Florin Bâlc, Petrică Moldovan, Dinu Pantea, primarul comunei Şieu – Ioan Cifor şi Alex Seica, un tânăr de numai 11 ani. Echipa adversă: Bogdan Crâsnic, un tânăr portar care promite, Dan Atănăsoaie, Marius Toth, Cristian Ţidor, Mihai Şoimuşan, Darius Nichita, Horea Crâsnic.
Cum au fost marcate golurile? Florin Bâlc deschide seria golurilor, 1 -0, Horică Crâsnic egalează, 1-1, acelaşi Bâlc îşi aduce echipa în avantaj, 2-1, în minutul 16 egalează Crâsnic, 2-2, un minut mai târzi tânărul fotbalist Alex Seica înscrie, 3-2, Ţidor egalează, 3-3, un minut mai târziu Darius Nichita aduce echipa în avantaj, 4-3.
În primul minut după reluare, Ţidor marchează 5-3, deja se pare că zarurile sunt aruncate. Darius Nichita înscrie pentru 6-3, Şoimuşan face 7-3, Aurel Bucilă reduce din handicat, 7-4. Un minut mai târziu primarul comunei, Ioan Cifor, marchează şi el, 7-5. Bineînţeles că la un asemenea spectacol nu putea lipsi autogolul, marcat în propria poartă de Gheorghe Seica, 8-5. Florin Bâlc marchează pentru 8-6. Combinaţie frumoasă de pase între Nichita şi Ţidor, cel din urmă închide tabela de marcaj, 9-6.
După partidă, toţi cei prezenţi au fost invitaţi la cabana primarului Mihai Ivan, în aer liber, la o bere, o ţuică de pere foarte bună şi veche, din partea fostului comisa şef de Poliţie, Dumitru Creţa, grad de rudenie cu primarul, nelipsind bineînţeles gulaşul de oaie pregătit dumnezeieşte de către soţia primarului.
După un asemenea ospăţ, au urmat poze de grup şi, de ce nu şi pentru cotidianul nostru. La final, primarul comunei Şieuţ, Mihai Ivan, a ţinut să mulţumească tuturor pentru răspuns la invitaţie, mulţumind bineînţeles celor care s-au implicat – Dan Atănăsoaie, Dumitru Creţa, Ioan Bogâldea, Dumitru Bucilă etc.
„Ne dorim ca şi pe viitor să ne întâlnim, să nu uităm de fotbalul de pe Valea Şieuţului şi să fim aşa cum am fost altădată, în Liga a IV-a".
Iniţiatorul acestei acţiuni, arbitrul judeţean Dan Atănăsoaie i-a oferit viitorului primar Mihai Ivan un tricou cu inscripţia „Eu sunt 12".

Comentarii

14/10/20 11:00
cititor

Si toti... " CU MASCA PE MOACA " !

14/10/20 11:31
cititor

Si toti erau ca " masca pe moaca " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5