Roxana Harpa de la Drumarul Bistrița a făcut cinste Bistriței la Balcaniada de Judo pentru U15: Un loc V muncit și meritat!

Andrei Popescu

În perioada 15-16 iunie, municipiul Cluj-Napoca a găzduit Campionatul Balcanic de Judo (Balcaniada) pentru categoria de vârsta U15. La această competiție au participat doar sportivii care au urcat pe podium la Finalele de Campionat Național pentru U15 desfășurate în fiecare dintre statele balcanice. Prin urmare, a fost o competiție grea, la linia de start prezentându-se doar sportivi de valoare. Clubul de judo Drumarul Bistrița a fost reprezentat pe tatami de sportiva Roxana Harpa, care s-a clasat pe locul V, după un meci dificil pentru medalia de bronz.
Rezultatul obtinut de Roxana este cu atât mai valoros cu câat adversarele ei au fost cu un an mai mare decât ea. Adică un an în plus de antrenamente, meciuri, competiții și experiență.
Este un rezultat foarte bun și binemeritat, pentru care Roxana a muncit din greu.
Roxana face judo la Drumarul Bistrita de când era cât un bobocel și a trecut prin mâinile domnilor antrenori Sorin Hoha Pop și Pop Ioan, în prezent fiind îndrumată de dnul antrenor Ovidiu Covriga-Gânj. Este o tânară sârguincioasă, determinată, serioasă și ascultătoare și cu mult bun simt și sperăm să fie un exemplu pentru alți tineri de vârsta ei si nu numai.
Felicitări, Roxana, si felicitări celor care se ocupă de pregătirea ta!!! Mult succes în continuare!!!

Comentarii

18/06/24 16:51
Cici

Felicitari din suflet , draga Roxana Harpa!Sa auzim cat mai des de tine!
Good luck!

prof.Cecilia Zsejki

18/06/24 16:59
Cici

Felicitari, draga Roxana Harpa!
Sa auzim cat mai des de reusitele tale in sport,si nu numai!
Good luck!🥰👍💐

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5