Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: România are nevoie de o economie însănătoșită, după criza pandemiei și pârjolul pesedist

 Deputatul 

Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, anunţă ci Guvrnul trece la măsuri active care vizează încurajarea sectorului privat şi creşterea locurilor de muncă. Potrivit acestuia, pe lângă facilităţile oferite angajatorilor, vor urma şi investiţii masive, pentru că ţara noastră are nevoie de construcţie "după criza pandemiei şi pârjolul pesedist". 

"Trecem la măsuri active și cât se poate de concrete în bătălia pentru salvarea și creșterea numărului de locuri de muncă și pentru sprijinirea sectorului privat.

Guvernul liberal le va plăti un maximum de 41,5 % din salariul mediu brut celor care își vor relua activitatea după somajul tehnic. Vor fi sprijiniți să își găsească locuri de muncă tinerii, persoanele de peste 50 de ani și, nota bene, compatrioții noștri reîntorși acasă după ce și-au pierdut joburile în străinătate.

Cum? Guvernul le oferă firmelor care îi vor angaja plata a 50% din salariul angajatului în cuantum lunar de 2500 de lei, timp de un an.

Vor urma și alte măsuri, un pachet de investiții masive, deoarece România are nevoie de o economie însănătoșită, de gândire pozitivă și construcție după criza pandemiei și pârjolul pesedist", a transmis deputatul liberal Robert Sighiartău, preluat de pagina de facebook a PNL BN.

 

Comentarii

03/06/20 10:54
cititor

Mai frate Roby, dar esti de toata groaza !
Romania asta este formata si din "oameni de stanga ciumei rosii " ... si din " oameni de dreapta ciumei negre " din care faci si 'mata parte . De ce de cate ori aobordezi 'mata o problema, vesnic cei de stanga ba sunt ciumati, ba sunt un " parjol " ... ba mai stiu eu cum . Dar 'mata cum esti mai fratele meu cu " biblia " in mana ?! De ce crezi mata ca numai voi hai de dreapta capitalismului tem.bel sunteti Hai mai Hai... dintre cei Mai Hai ... ?!
Fi mai decent si fa-ti politica ... ptr ca nimeni nu este impotriva ideilor de dreapta, dar nu mai tot spurca si porcai tu pe toata lumea si arata-ne ca esti un " bun crestin " ma ... asa cum scrie in Sfanta Scriptura, ori tu esti permanent pus pe hula si " ocara " fata de cei care nu sunt " ca voi " ... de parca numai voi formati " poporul roman " din aceasta tzara !
Ma ce ati zice voi daca se poate intampla si la noi ca-n America si va tabari populatia peste voi si va vor la suturi in c*r de sa va sara " freza " ... ca cei " parjoliti " sunt mult mai numerosi decat voi ?!
Ma, nu uita ca studiile ti le-ai facut pe spatele si pe " barba parjolitzilor " si nicidecum pe a celor de dreapta ter.oristo-capitalista, casele pe care vi le-ati cumparat ( voi tot neamul vostru ) ... tot pe seama tolerantei " parjolitzilor " vi le-ati cumparat ori construit , nicidecum cu politica asta a voastra extremista si absolut deloc concilianta si toleranta fata de acest popor de care toata lumea-si bate joc ma ... , inclusiv voi ! ! !
Ma, nu exista democratie fara politici intr-un fel ori altul ( stanga - dreapta ) ... ci ar fi o dictatura ca pe vremea impuscatului ma si nu inseamna ca uni-s a lui " Betzebul " ... si numai ceilalti ai " Domnului " ... !
Sati fie rusine , batu-v-ar Bunul Dumnezeu sa va bata ! Nu pricep de ce nu te iau la " suturi " fratii de biserica , ptr atitudinea ta vesnic rebela si violenta . Ma tu ai impresia ca toti din biserica voastra sunt de dreapta ? Chiar crezi asta ... si atunci inseamna ca biserica-i numai a unora si a altora ba ??? Ma obraz.nicule ! Sati fie rusine !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5