Robert Sighiartău (PNL): Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este organul de presă al PSD!

         Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighirtău, susţine că „Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este organul de presă al PSD”, asta după ce într-o informare de presă s-ar fi transmis că Guvernul a mărit alocaţiile, iar nu în urma amendamentului la buget promovat de parlamentarul bistriţean.

„Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este organul de presă al PSD. O instituție care ar trebui să fie formată din funcționari independenți este condusă de politruci, care servesc PSD-ului. Pe lângă faptul că promovează politica partidului-stat, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a trecut la dezinformare și manipulare publică.

Într-un mesaj promovat încă de ieri, Prefectura a anunțat că actualul Guvern a majorat alocațiile pentru copii. Este o informație falsă și arată cinismul acestor oameni. Nu domnule prefect. Nu PSD-ul a majorat alocațiile, ci PNL prin amendamentul propus de mine în plenul Parlamentului. Proiectul de buget inițiat de Guvernul Dăncilă nu conținea această măsură. Am propus majorarea alocațiilor, iar o parte din deputați au votat favorabil. Nu cei de la PSD. Ei au votat împotriva copiilor.

Este o lipsă de onoare și profesionalism să lansați astfel de mesaje în spațiul public și vă cer domnule prefect să retrageți acel mesaj care nu vă face deloc cinste”, transmite deputatul Robert Sighiartău. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5