Robert Sighiartău: PNL e primul în opţiunea electoratului! Un nou Guvern poate duce România înainte

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, deputatul Robert Sighiartău, consideră că politicile fiscale ale Guvernului au determinat creşteri de preţuri resimţite de toată populaţia, iar lucrurile vor degenera pentru că interesul PSD este doar menţinerea la guvernare. 

"Prețurile cresc de la o lună la alta. Politicile fiscale ale Guvernului alimentează creșterea de prețuri, în special a produselor agroalimentare. Adică produsele pe care le consumăm zilnic. Cartofii, fructele sunt în topul creșterilor, iar semnele nu sunt bune deloc pentru perioada care vine. Importurile la carnea de porc vor exploda în lunile care vin. Guvernul a epuizat toate resursele pentru a îndrepta cât de cât situația. Ținând cont că întreaga activitate e concentrată pe problematica politică pentru menținerea la guvernare, e aproape sigur că lucrurile vor degenera. Măsurile vor viza salvarea PSD nu a țării", declară liderul liberal. 

Potrivit acestuia, soluția e relansarea țării printr-un nou proiect care să genereze o altă dinamică în societate. "PNL e primul în opțiunea electoratului. O arată sondajele dar și rezultatul de la ultimele alegeri. Un nou guvern, cu oameni care au demonstrat și au performat, poate duce România înainte", menţionează deputatul Robert Sighiartău.

 

Comentarii

12/08/19 15:58
Vizitator

Coruptia si nepotismul in PSD nu are limite. Mai mulți lideri locali PSD Dâmbovița au adresat o sesizare premierului Viorica Dăncilă prin care reclamă un presupus comportament abuziv al Rovanei Plumb. Liderii locali, printre care se numără și primari PSD, susțin că Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizației fără consultarea conducerii pe ”mese festive și consultanți dubioși”.
Scrisoarea mai arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și l-ar fi impus pe fiul său, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere. "Astăzi nimic nu se mițcă în județ fără ordinul lui Andrei Plumb”, se arată în scrisoare.
Rovana Plumb, a fost cap de listă a PSD la alegerile europarlamentare, cea care in campania electorală a afirmat că România este țara lui Liviu Dragnea, președintele PSD. Orice asemănare cu nepotismul din alte judete este pur întâmplătoare.

19/08/19 11:21
cititor

Da Robitza, asa va fi !
La urmatoarele alegeri " UN NOU GUVERN VA DUCE ROMANIA INAINTE " , dar nu neaparat DOAR AL VOSTRU , sau " al domnului Johannis " !
USR PLUS ... o sa va " faca un dus de apa rece " pe spinare de asta data , deoarece toti PS-istii , daca tot vor pica de la " ciolanul afumat cu fasole boabe "... vor vota impotriva lui Johannis !
ASA CA ROBITZA DRAGA, DACA TOT AI DUMNEATA IDEI DE STANGA MAIDEGRABA DECAT DE DREAPTA, MUTA-TE LA USR ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5