Robert Sighiartău: Iubim România! Ne rugăm pentru România!

Secretarul general al Partidului Naţionapaal Liberal, deputatul Robert Sighiartău, a postat două mesaje "altfel", în aceste momente cu o încărcătură aparte pentru întreg mapamondul. 

Într-o primă etapă, parlamentarul bistriţean a precizat că "Ne rugăm pentru România", apoi a făcut referire la imaginea zilei în lume, "un steag italian inscripţionat cu mesajul "Tutto andra bene" - "Totul va fi bine", care a devenit un simbol al speranţei în timpul crizei coronavirusului", steag care atârna la geamul unui apartament din Roma, vineri,13 martie. De altfel, la comentarii, a apărut şi desenul unei fetiţe românce, care transmite acelaşi mesaj în ambele limbi. 

Aşadar, să fim responsabili şi încrezători în Dumnezeu.

Comentarii

15/03/20 10:51
cititor

Sper sa stai mata si toti cei care sunteti astazi la putere, numai in genunchi si sa va rugatzi zi si noapte ... ca voi politrucii care nu ati luat masurile extreme inca de la inceput, asa cum a zis domnul Basescu, ne-ati adus aici in aceasta stare , permitandu-le tuturor celor plecati aiurea prin " lume " sa fuga acuma inapoi " acasa " , total incontrolabil .
Daca-i opreati la granitza si nu permiteati absolut nimanui sa intre fara o carantina stricta... nu ajungeam aici .

15/03/20 15:43
Alcis

Practic, nu se puteau carantiniza 90.000 de oameni sau și mai mulți. Situația este cea care este.

16/03/20 09:16
cititor

Draga Robytza, atat de mult " iubitzi " voi Romania... ca ne-ati bagat in " starea de urgentza " cu priceperea voastra , ba mai mult, am vazut ca ati inceput sa-i aduceti cu avioanele militare acasa ... pe " diaspretzii " nostri dragi, care vau votat ... si " adunandu-i " in sperantza ca si la alegerile care urmeaza, vor vota tot cu voi .
Si... draga " Alcis " ... " Situatia este cea care este " ... deci asa trebuia sa fie " ... si n-avem decat sa crapam ...?!
Foarte unteresanta optica au " diasporetzii " astia ai nostri, la contribuit cu bani la fondurile sociale ( pensii, concedii medicale, scoli, camine ptr copii si batrani, pensii , asistentza sociala ) contribuie la straini si in Romania cu absolut NIMIC , da... cand o " patzesc " isi aduc aminte ca-s romani si toti fug inapoi sa se trateze la spitalele noastre si sa ne infecteze pe toti .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5