Ridicarea restricțiilor de călătorie: 3 destinații grozave pentru vacanța de Paște în 2022

Începutul anului 2022 a venit cu multe vești bune din mai multe țări care au început sa ridice restricțiile de călătorie impuse în pandemie. Și cum această perioadă este cea în care poți face planuri pentru vacanțele următoare, prima cu care ai putea sa începi este cea de Paște, mai ales că mai ai ceva timp la dispoziție pentru a găsi o destinație grozavă.

Anul acesta, atât Paștele catolic, cât și cel ortodox, cad după jumătatea lunii aprilie, așadar, ce destinații te atrag pentru o minivacanță sau chiar un concediu mai lung? Dacă încă nu ți-ai făcut planuri, iată aici 3 sugestii interesante.

Vacanța de Paște în 2022 și câteva dintre destinațiile frumoase pe care le poți vedea

1.   Bucovina, una dintre zonele pitorești ale României

Prima pe listă este Bucovina, aceasta fiind o destinație minunată, plină de tradiții și obiceiuri frumoase în perioada sărbătorilor mari precum Crăciunul și Paștele. De asemenea, poate fi alegerea potrivită atunci când nu ai un concediu mai lung, iar cele câteva zile libere pe care la ai dispoziție nu vrei să le petreci mai mult pe drum.

Anul acesta, calendarul sărbătorilor legale vine cu 15 zile libere, iar cele din perioada imediat următoare sunt chiar cele de Paște între 22 și 25 aprilie, inclusiv, așadar, poți începe să plănuiești încă de pe acum ce ai putea vizita în pitoreasca Bucovină și chiar să găsești o cazare pe măsură.

2.  Malta, o țară plină de istorie care merită vizitată primăvara

Una dintre destinațiile de vacanță subestimate până acum ceva timp a fost Malta. Destul de aproape de România și cu peisaje care pur și simplu îți vor tăia răsuflarea, această țară merită mai mult decât oricare alta să fie descoperită primăvara.

Micul arhipelag membru al Uniunii Europene este format din 3 insule: Malta, Gozo și Comino, astfel că poți alege să vizitezi una acum, iar pe restul cu alte ocazii. Printre principalele atracții ale țării sunt capitala Valletta care este o adevărată lecție de istorie a secolului al XVII-lea, însă dacă dorești un loc idilic pentru relaxare, atunci Gozo ar trebui să se regăsească pe lista ta de destinații de vizitat. În același timp, Comino este recunoscută pentru Laguna Albastra – locul în care apa turcoaz se împletește cu nisipul alb.

3.   Mauritius, o destinație spectaculoasă de vacanță

Dacă ai planificat o primă vacanță înaintea concediului de vară, Mauritius ar putea fi prima destinație de anul acesta. Cu o vreme caldă tot timpul anului și cu plaje și peisaje de-a dreptul mirifice, micul stat din Oceanul Indian este locul perfect pentru relaxare și fotografii spectaculoase drept amintire. Indiferent de locul în care mergi, însă, și pentru că încă mai pot exista anumite restricții locale, asigurarea de călătorie My Travels de la Gothaer.ro poate fi partenerul tău de încredere în aceasta vacanță.

Dacă dorești să ieși din tiparul vacanțelor convenționale de Paște, destinațiile de mai sus pot fi alternative nemaipomenite anul acesta, mai ales că restricțiile de călătorie încep sa fie din ce în ce mai puține.

Sursa foto: Pixabay.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5