Respectați normele rutiere pentru Sărbători liniștite ! 300 de sancțiuni contravenționale, date de polişişti

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud vă doresc Sărbători în siguranță!
Respectați normele rutiere pentru a putea avea parte de Sărbători liniștite alături de cei dragi!

În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de siguranță și liniște publică, precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație și pun astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 65 000 lei.

Față de 22 conducători auto, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, pentru diferite abateri rutiere.

De asemenea, având în vedere condițiile meteo, de drum și trafic, polițiștii rutieri sunt la datorie în perioada sărbătorilor de iarnă, monitorizează și supraveghează traficul rutier, urmărindu-se creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5