,,Marea epurare” din Finanţe

Reorganizare în DGFP B-N

Două administraţii fiscale desfiinţate, 41 de posturi reduse. Acesta este rezultatul reorganizării făcute de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Pe lista neagră a ANAF-ului se găsesc două administraţii fiscale din comunele Uriu şi Ilva Mică. Cei 12 funcţionari care lucrează acolo vor fi redistribuiţi la alte administraţii fiscale, cel mai probabil, la Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi.

Pentru a fi numiţi în noile posturi, toţi angajaţii de la fostele administraţii financiare din Uriu şi Ilva Mică vor trece prin testări profesionale, în săptămânile viitoare, se mai arată în ordinul preşedintelui ANAF.

În plin proces de desfiinţare a structurilor administrativ - teritoriale, apar tot felul de propuneri, care de care mai ,,inventive”.

Până la data de 1 august 2011, conducerile Direcţiilor Generale ale Finanţelor Publice vor transmite statele de funcţii întocmite în mod corespunzător, ca urmare a noii structuri organizatorice rezultată din reorganizare, se arată în ordinul lui Blejnar.

Reorganizările din cadrul Ministerului Finanţelor au dus şi la desfiinţarea de posturi. La nivel teritorial, vor dispărea 41 de posturi, iar 15 posturi de şef serviciu vor primi o altă denumire. Astfel, numărul de posturi din cadrul DGFP B-N va scădea de la 466 la 425 de posturi.

Potrivit datelor furnizate de conducerea DGFP B-N, cheltuielile de personal s-au redus de la 12.581.628 lei în anul 2009, la 11.100.379 lei în anul 2010, respectiv 3.888.606 lei pentru primele 5 luni din anul 2011.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5