Renaşte Gloria Bistriţa în CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud?

Aflată pe primul loc al clasamentului Ligii a IV-a din Bistriţa-Năsăud, ACS Dumitra pare la această oră să nu aibă nici măcar o singură problemă în ceea ce priveşte un nou titlu de campioană judeţeană. Oricum, Voinţa Cetate, rămasă fără principalul susţinător financiar, AgroArdeal, nu va mai pune probleme în retur, în timp ce, echipele de pe locurile 3, 4 şi chiar 5, nu au gânduri de-a juca pentru barajul de accedere în Liga a III-a.

În acest caz, ACS Dumitra, imediat după finalul returului principalei ligi judeţene de fotbal se ba putea pregăti de baraj, după care, în cazul unei victorii pentru o fuziune cu noua structură sportivă a judeţului Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

Din câte se pare, viitorul club de fotbal îl va avea în conducere şi pe Ioan Horoba, fost director executiv al Gaz Metan Mediaş dar şi vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa, iar ca antrenor pe Dan Matei, fost second al Gaz Metan Mediaş, dar şi antrenorul care a calificat Gloria 2 Bistriţa în Liga a II-a în 2007, cu una din cele mai bune echipe de Divizie B.

Clubul  va funcţiona ca un club polisportiv, va avea culori şi însemne specifice care vor constitui emblema clubului. Sediul clubului sportiv va fi în imobilul din str. Piaţa Petru Rareş, nr. 1.2, etaj I, camera 6. Scopul clubului sportiv îl reprezintă organizarea şi administrarea de activităţi sportive pentru comunitate, inclusiv a activităţilor de performanţă, selecţie, pregătire şi participare la competiţii interne şi internaţionale.

Problemele principale cu care se va confrunta viitorul club de fotbal sunt reprezetate de stadionul municipal aflat într-o avansată stare de degradare dar şi situaţia juridică a arenei sportive din parcul Bistriţei.

La sediul FRF,s-au tras la sorți meciurile de baraj pentru liga a treia. ACS Dumitra va juca împotriva reprezentantei județului Satu Mare. În acest moment, pe primul loc se află Crasna Moftinu Mic, urmată la 4 puncte de Știința Beltiug. Pe 16 iunie 2018 (ora 18:00, turul) şi 23 iunie 2018 (ora 17:30, returul), cele 42 de campioane judeţene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga 3. Meciurile de baraj se dispută în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5