Recunoștința și respectul comunității bistrițene pentru profesorii voluntari de la Centrul Comunitar pentru Tineret al Primăriei Bistrița

Flori, diplome și mulțumiri sincere au fost oferite de către primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, profesorilor voluntari de la Centrul Comunitar pentru Tineret al Primăriei Bistrița, pentru activitatea din această primă parte a anului școlar 2022-2023. La această gală a educației bistrițene, alături de primarul Ioan Turc au fost inspectorul școlar general Cristian Nicula, inspectorii școlari Doina Macarie, Mia Bozga și Claudia Feldrihan, directorul CJRAE - Daniela Hudrea.
"Într-o lume în care adesea se trăiește sub semnul banului și al crizei de timp, mai există oameni care probează altruismul și profesionalismul în fiecare zi.
Profesorii voluntari de la Centrul Comunitar pentru Tineret al Primăriei municipiului Bistrița susțin de 14 ani, cu consecvență, educația a generații de elevi, nu doar la catedră, ci și în timpul lor liber.
Ceea ce faceți este de neprețuit, dar aveți toată recunoștința și respectul comunității bistrițene!", a transmis primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5