Reborn Christmas Street Dance & Breaking Show

            Cu toții știm că Sărbătoarea Crăciunului este un motiv de bucurie, iar de 4 ani Școala de Dans Reborn Dance Studio alege să împărtășească cu publicul momentele de fericire și dans din Marea Familie Reborn printr-un spectacol tematic.

            Așadar, este de înțeles că în această lună, la sala de dans antrenamentele sunt  în toi, fiecare cursant dându-și silința să execute cât mai bine mișcările, astfel încât să uimească publicul ca de fiecare dată. Pe lângă show-urile pregătite în acest sepctacol, atât de streetdance cât și de breaking, cu care au concurat la diverse compeții, în anul 2018,  în cea de-a 2-a parte instructorii Reborn: Dora Pralea, Iulia Ciurdărean, Vlad Drăghici, Adrian Mezei și Alexandra Zăgrean au pregatit show-uri tematice în care își vor face apariția și personajele de poveste precum: crăciunițele, moș crăciun, renii, elfii, Grinch și spiridușii Crăciunului.

          Așa că, încercuiește data de 21 decembrie în calendar, iar la ora 18:00 vino la  Palatul Culturii Bistrița, unde familia Reborn te invită să iei parte la un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă care va spune o poveste și va aduce magia Crăciunului în sufletele spectatorilor. 

Un bilet de intrare va costa 15 lei și se pot achiziționa de la sala de dans Reborn Dance Studio, de marți până joi, în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Coordonator,  

                                                                                                                                        Mare Mara

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5