Reabilitarea şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în zona Năsăud – Sângeorz- Băi, adjudecată de o asociere de firme din Cluj

Asocierea de firme Cartel Bau SA Cluj-Napoca şi SC GeneralConstruct SA şi-au adjudecat contractul de reabilitare şi extindere a reţelelor de distribuţie a apei şi canalizare în localităţile Năsăud, Salva, Sângeorz-Băi şi Maieru, plus aducţiuni de apa potabilă pentru localităţile Rebra-Năsăud şi Maieru. Acrul nu a fost încă parafat, asta pentru că ne aflăm în termenul în care se pot depune contestaţii.
Potrivit directorului executiv Răzvan Grec de la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară apă-canalizare Bistriţa-Năsăud, în urma licitaţiei deschise, în cadrul căreia au fost depuse 16 oferte, valoarea contractului a “coborât” la circa 60% din cât fusese estimată iniţial. Astfel, dacă în anunţul postat pe SEAP, valoarea estimativă totală a contractului CL 6 era de 62.699.326 lei, fără TVA, finalmente s-a ajuns la aproximativ 37 milioane lei, fără TVA.
Contractul include execuţia de lucrări pentru extinderea şi reabilitarea a 38.157 m reţele de canalizare apă uzată menajeră, staţii de pompare ape uzate şi 37.009 m reabilitare şi extindere reţele de distribuţie a apei potabile şi aducţiuni, staţii de pompare, rezervoare.
Investiţia este inclusă în cadrul proiectului “Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bistriţa-Năsăud”, proiect cofinanţat prin Fondul de Coeziune, cu o valoare totală (la data semnării) de 344.328.828 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5