O carte profetică – eveniment „Sud Galactic” de Al. C. Miloş

Războiul de independenţă al rasei umane din sclavia extraterestră reptiliană cu „arma” Iubirii cosmice a lui Iisus!?

Recenta carte, a 23-a, profetică, adevărata istorie galactică a Terrei: „Sud Galactic” de Al. C. Miloş, Casa Cărţii de Ştiinţă din Cluj-Napoca, ne propune, pentru cei iniţiaţi, o tetralogie SF cuprinzând, de fapt, 4 cărţi – Istorii Cosmice ale Terrei: „Amintiri din Lemuria şi Atlantida”, „Biblia Reptiliană”, „Împăratul Reptilian” şi „Chipul Omului de pe Marte”.
Scriitorul şi filozoful sideral şi, iată acum, istoricul cosmic, ne avertizează că după lecturarea acestei cărţi nu vom mai fi aceeaşi, vom fi oameni cosmici noi, transformaţi, înviaţi, mântuiţi, nişte Dumnezei amnezici vindecaţi de uitare şi de criza de identitate. Oamenii sunt co-creatori ai lumilor şi universurilor.
Noutatea stranie, incredibilă, înfricoşătoare a acestei cărţi, mesajul ei este unul profetic modern, îndemnând umanitatea la un război de independenţă din sclavia extraterestră milenară reptiliană, o rasă din Univers, ce a colonizat Terra în urmă cu sute de mii de ani. Aceste informaţii-şoc autorul le are din scrierile Tăbliţelor sumeriene din Sumerul antic de acum 9000 ani. Religiile lumii sunt privite ca produse sociale expirate la exportul istoriei.
Oamenii de pe Terra au, se pare, rădăcina genetică în constelaţia Pleiadelor, iar spiritul-sufletul omenesc vine din dimensiunea a 7-a în universul terrian tridimensional pentru experienţe cosmice genetice.
Istoria Terrei trebuie reconsiderată şi reconstruită sub lumina adevărului galactic.
În urmă cu 150.000 ani, pe Terra exista un singur continent – Pangeea – cu o climă umedă, tropicală, cu vegetaţie luxuriantă şi vieţuitoare uriaşe – dinozaurii.
Tăbliţele de la Sumer ne vorbesc apoi despre existenţa, înainte de potopul biblic, în urmă cu 12.000 ani, a două supercivilizaţii şi a două continente – Lemuria în Oceanul Pacific şi Atlantida în Oceanul Atlantic, pe care istoria „oficială” le ignoră.
Acestea s-au scufundat în oceane din cauza unor cataclisme cosmice – erupţii vulcanice, cutremure, inundaţii catastrofale, incendii uriaşe, prăbuşiri de meteoriţi.
În amprenta genetică a omului, în ADN-ul său, au lăsat urme, în valuri cosmice, civilizaţii extraterestre din Pleiade, Lyra, Vega, Sirius, Draco, Orion, Zeta, Reticuli etc.
Dar stăpânii extratereştrii ai Terrei şi ai oamenilor sunt reptilienii – o rasă extraterestră ce a transformat în sclavii lor cosmici, pe oameni, prin stimularea instinctelor animalice primare.
În „Biblia reptiliană” şi „Împăratul Reptilian” se face un recensământ istoric al prezentei rasei şerpilor – dragonilor – reptilienilor din Lemuria, Atlantida, Sumer, Egipt, India, Babilon, prin linii genealogice genetice regale, până în contemporaneitate, la Casa Regală a Angliei ori la preşedinţii USA. Această legătură este asigurată de Masoneria mondială cu sediul la Londra, ce cuprinde Iluminaţii, Grupul Bilderberg, Cavalerii Templieri, Cavalerii de Malta, Rosacrucienii, Înţelepţii Sionului etc.
Terra este la ora actuală o planetă reptiliană a şerpilor, deghizaţi în oameni, prin băutul de sânge uman, din sacrificii satanice, sânge ce conţine enzime de mamifere terestre, dând posibilitatea reptilienilor, prin modificări în ADN, să împrumute chipul oamenilor!
De la rasa reptiliană ce ne controlează mintea şi trupul avem: muncile rutiniere repetate, zilnice, nevoia de ritualuri, inclusiv cele religioase, nevoia de ierarhii, împărţirea în sexe etc.
În „Chipul omului de pe Marte”, pornindu-se de la o fotografie de la NASA, cu o faţă de om cu o lacrimă, sub un ochi din Golful Cydonia de pe Marte, scriitorul ne vorbeşte despre planeta Venus, care a intrat în sistemul solar sub formă de cometă, despre faptul că Terra se află în urmă cu 12.000 ani pe orbita lui Marte, iar planeta Venus a lovit planeta Marte, producând schimbarea de orbite între Marte şi Terra. Civilizaţia marţiană, marţienii care au supravieţuit s-au refugiat pe Terra, astfel putându-se explica apariţia unor civilizaţii superdezvoltate cu monumente megalitice: Piramidele, Sfinx, Poarta Soarelui – fără copilărie, Lemuria, Atlantida, Sumer, Egipt, India, Babilon, Mesopotamia etc.
Tetralogia SF, o carte-eveniment, profetică, o călătorie în timpuri imemoriale, se încheie într-o cheie creştină, căci scriitorul Al. C. Miloş propune ca „armă” în războiul de independenţă al rasei umane din sclavia cosmică milenară reptiliană iubirea cosmică a lui Iisus!
Căci reptilienii ne hrănesc şi se hrănesc cu emoţiile noastre negative: frica, agresivitatea, furia, invidia, lăcomia, mândria, narcisismul, cu carnea şi sângele nostru, pe când iubirea de aproapele nostru, omul, fiind o emoţie pozitivă, constructivă, optimistă, mântuitoare – alungă reptilienii-demonii din sufletele, spiritele şi trupurile oamenilor şi apoi prin porţi interstelare-interdimensionale în dimensiunea a 4-a, de unde a venit rasa reptilienilor.
Un scenariu parcă de film SF, de la Hollywood, în regia lui Steven Spielberg, un nou Star-Treek propus de scriitorul român, unul dintre cei mai originali scriitori din România de azi.
Cartea de ştiinţă, ca o nouă Biblie a omenirii ne îndeamnă la o meditaţie şi reflecţie profundă, galactică, făcând apel la identitatea oamenilor, de cetăţeni ai cerului, ai cosmosului, ai universului!.
Al. C. Miloş este avocatul şi ambasadorul omenirii, la un imaginar, tribunal galactic, unde se dezbate viitorul şi stelele noii umanităţi.

Comentarii

26/06/13 20:13
Popescu Bogdan

Super tare, o carte SF am citit-o este foarte interesanta, fierbinte!
Felicitari autorului !

27/06/13 00:30
arta pompilia

catastrofala cartea. foarte buna recenzia scrisa de autor.
artap.

27/06/13 08:56
Ilovan Cristian

O carte foarte bine scrisa, detalii foarte interesante, omul e pasionat se vede, coperta si ilustratie foarte faina, o carte ce nu trebuie sa lipseasca pasionatilor SF acuma nu toti inteleg fenomenul ANCIENT ALIENS! E greu cu atatea sfintiri, atatia fanatici credinciosi! Mai existam si noi pasionatii de SF, de parnormal, extraterestrii etc! Greu de inteles pentru unii! Multumim RASUNETUL un ziar foarte bune!

27/06/13 16:36
Popescu Bogdan

arta pompilia?
te roade invidia?
nimeni nu a spus ca recenzia nu e buna, ESTE!
dar cartea catastrofala? hai na..................
probabil nu sti ce scrie acolo.......NO OFENSE

28/06/13 17:47
Niculaescu Adrian

Sunt lucruri foarte interesante despre omenire despre formarea omului modern in general, dar oamenii in general nu sunt pregatiti pentru asa ceva, poate peste cativa ani ne vom mai destepta.

14/03/14 12:59
tirca valentin

nume: RASA UMANA, tara:GALAXIA CALEA LACTEE, municipiul:CONSTELATIA DRAGONULUI, oras:SISTEMUL SOLAR, comuna TERRA . DOVEZI vizionati AGARTHA CODE MAREA EPOPEE si AGARTHA CODE ADEVARURI DECRIPTATE full documentar

14/03/14 18:51
A.Plecatul

Autorul e dus rău cu pluta,iar D-l Lazar îi ține direcția.

30/03/14 21:58
tirca valentin

TOATE CUNOSTIINTELE NOASTRE PE TERRA SI DESPRE TERRA SUNT UN TALMES ,BALMES DE INFORMATII REALE, INTERCALATE CU FANTASMAGORII. CA SA POTI CONDUCE MASELE,TREBUIE SA II DEZBINI. ,IAR CA SA II DEZBINI ,TREBUIE SA II FACI SA UITE CINE SUNT. DACA I-AI FACUT SA UITE CINE SUNT ,LE POTI DA O "IDENTITATE,"LE POTI SCRIE O "ISTORIE" ,LE POTI IMPUNE UN "DUMNEZEU. SI MINCIUNA REPETATA LA NESFIRSIT,VA DEVENI "ADEVAR". DACA IEI DOI COPII,NASCUTI DIN ACEEASI MAMA SI DIN ACELASI TATA,SI LE SPUI SEPARAT LA FIECARE, CA EL ESTE LEGITIM SI FRATELE SAU ESTE BASTARD,,INTR-O ZI FRATII VOR AJUNGE SA SE OMOARE INTRE FIECARE MOTIVAT DE "LEGITIMITATEA LUI ,DE ISTORIA LUI ,SAU DE DZEUL LUI .CAM ASTA TRAITI PE PAMINT DE 25 000 DE ANI INCOACE. INTRATI PE GOOGLE PE SITE-UL LUPTATORII ORDINULUI DRAGONULUI . ACOLO ESTE ADEVARATA ISTORIE A OMENIRII

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5