Rame foto personalizate – cadouri de suflet care alina dorul de cei dragi

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni isi petrec la locul de munca uneori mai mult timp decat isi petrec cu familia si pentru ca biroul a devenit o a doua casa, au nevoie sa isi aline dorul de familie, de copii, iar un cadou care consta in rame foto poate reprezenta cea mai buna alegere.

 Fie ca isi fac singuri o bucurie, fie ca primesc o rama foto personalizata de la o persoana draga, bucuria si emotia este la fel de mare ori de cate ori o privesc. Pentru ca orele sa treaca mai usor la locul de munca, pentru ca sarcinile sa fie indeplinite cu succes, o privire aruncata pe rama foto personalizata poate da putere si emotie.

 Ghidul cumparatorului care doreste sa investeasca in rame foto personalizate

Aparitia telefoanelor inteligente si a retelelor de socializare determina usurinta cu care orice persoana poate sa faca in ziua de azi fotografii si sa le expuna sau sa le foloseasca pentru personalizarea unor obiecte, asa cum propun cei de la https://printbu.ro/.

In oferta magazinului online exista numeroase variante de rame foto personalizate, in diferite dimensiuni si forme, care accepta personalizarea cu una, doua, sau chiar mai multe poze, cu sau fara mesaje sau nume.

 Ramele foto sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc un cadou simplu si de bun gust pe  care sa o puna pe noptiera sau pe birou, fie varianta clasica, cu forma dreptunghiulara, tip peisaj sau portret, echipat cu un mecanism care ii permite sa stea vertical pe o suprafata plana, fie celelalte variante propuse de specialisti.

Ramele foto care au un cadru mai mare si in care poate fi inclus un colaj de fotografii se incadreaza perfect pe masa de la birou. Ramele foto personalizate au spatiu nu numai pentru introducerea unei poze, ci si pentru inscriptionarea unui nume sau a unei declaratii (spre exemplu sotul poate face sotiei cadou o rama foto cu mesajul “Te iubim mami” si doua fotografii in care apare copilul, dar si familia).

 Ramele foto personalizate pentru birou trebuie sa aiba dimensiunile potrivite, sa nu fie prea mari pentru a iesi in evidenta si pentru a face curiosi clientii sau colegii, ci suficient de mici incat ori de cate ori isi arunca o privire catre fotografia sau fotografiile respective, destinatarul cadoului sa rememoreze momente placute.

 Culoarea si forma sunt foarte importante pentru alegerea ramei foto personalizate, pentru ca trebuie sa se incadreze in aspectul general al biroului. Cei care sunt dispusi sa investeasca in cele mai bune rame foto personalizate au posibilitatea de a face acest lucru prin simpla completare a unor campuri in mediul online, pe site-ul Printbu, ce includ fisierele cu pozele dorite pentru personalizare, dar si mesajul dorit.

 Fara doar si poate, comandarea unei rame foto personalizate nu numai ca este simpla si rapida, ci reprezinta si cea mai buna varianta de cadou pentru cei care pun accent pe emotii, sentimente, si nu pe valoarea financiara a unui cadou.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5