Atac dur la adresa lui Traian Băsescu

Radu Moldovan (PSD): „Dacă românii îl vor alege din nou pe Traian Băsescu, vom asista la cinci ani de hâhăit”

„ Dacă românii îl vor alege din nou pe Traian Băsescu, vom asista la cinci ani de hâhăit, la cinci ani de izolare a României. ‘Traian Băsescu face o confuzie fundamentală . El a crezut că în schimbul cooptării PSD la guvernare, el ar avea o cale liberă pentru un nou mandat la Cotroceni” a declarat deputatul PSD Radu Moldovan cu prilejul lansării la Bistriţa a reţelei europene PES activists, în vederea alegerilor europarlamentare din 7 iunie.

Radu Moldovan a precizat că este datoria PSD-ului să ofere României un alt preşedinte, capabil să scoată ţara din această criză economică. PSD nu intenţionează însă să schimbe şi conducerea Guvernului, criticând în termeni duri, fosta guvernare liberală.

„Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Va trebui fiecare să dăm explicaţii de ce s-a ajuns aici. Am avut o guvernare dezastruoasă şi un guvern liberal care a aruncat 6 miliarde de euro pe gard. Trăim o criză economică mai mare decât cea din anii'30. În aceste momente, România are nevoie de un preşedinte care să ştie să respecte instituţiile statului”, a spus Radu Moldovan.

Ambiţiile PSD nu se limitează doar la România, având şi o propunere pentru funcţia de comisar european.  De asemenea, PSD intenţionează ca în urma alegerilor din vară, să trimită  în Parlamentul European 15 membri - Candidaţii pentru PE pe Regiunea Nord-Vest sunt Ioan Mircea Paşcu şi Adriana Pană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5