Radu Moldovan: Atacul la adresa premierului este o acţiune mizerabilă orchestrată de Cotroceni

Deputatul PSD Radu Moldovan consideră că acuzațiile de plagiat aduse premierului reprezintă un atac mizerabil, orchestrat de Cotroceni, prin inventarea de dovezi.
„Este absolut ridicol să fi acuzat că l-ai plagiat pe cel care îți laudă lucrarea chiar în descrierea acesteia. Mai mult, că ai plagiat lucrări care sunt trecute la bibliografie. Oricine se uită peste teza de doctorat a premierului vede că d. Ion Diaconu, a cărui lucrare ar fi fost plagiată, scrie cuvântul de deschidere al lucrării premierului. De asemenea, la finalul tezei de doctorat sunt trecute la bibliografie cărțile semnate de Ion Diaconu, Dumitru Diaconu și Vasile Crețu. Cu alte cuvinte, nu există dovezi, dar hai să îl acuzăm pe Ponta.
Președintele Traian Băsescu are mari probleme la acest moment cu PDL, care este în disoluție și i-a scăpat de sub control. Tot ceea ce au plănuit cei din PDL împreună cu președintele a fost un eșec. USL a dat o lovitură mortală PDL, iar acum președintele crede că poate ieși din coșmar inventând atacuri la adresa premierului. Acest tip de politică trebuie stopată”, a încheiat Radu Moldovan.

Comentarii

19/06/12 16:24
Vizitator,

@ Radu Moldovan,va rog nu mai manipulati,aveti obligatia morala de a spune adevarul si numai adevarul !
Va rog accesati acest link,..
http://www.academiacatavencu.info/politic/socant-ponta-mang-si-corina-du...

20/06/12 15:48
Vizitator

Doctorat a la Ponta. Halal ! Daca a ajuns si chelnerul Raducu sa-si dea cu parerea cum trebuie facuta citarea autorilor intr-o lucrare, am ajuns JOS de tot. Saracul Raducu in activitatea lui de Chelner la restaurantul Bombardirul din Bistrita, a "studiat" si el lista de meniuri si a observat ca textele sunt identice si nu sunt puse ghilimele. Citez din Raducu (cu ghilimele): "Este absolut ridicol să fi acuzat că l-ai plagiat pe cel care îți laudă lucrarea chiar în descrierea acesteia. Mai mult, că ai plagiat lucrări care sunt trecute la bibliografie." Asa-i Raducule daca preiei integral textul unei alte lucrari de doctorat pe care o treci la bibliografie, dupa capul tau nu e plagiat. Cu alte cuvinte iei o lucrare gata facuta si poti sa-ti faci si tu doctoratul. Si cu asta ce-am facut cum spunea nenea Iancu. Unde-i progresul? unde-i contributia ta de noutate?

20/06/12 23:25
Vizitator,

Universitarii din Timisoara cer demisia maimutoiului obraznic ponta..

http://romanicablues.wordpress.com/2012/06/20/timisoara-cere-demisia-lui...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5